13 Czerwca 2026, 17:49:59 czas Polski

Autor Wątek: Hej  (Przeczytany 2225 razy)

Offline Sebastian

Hej
« dnia: 15 Kwietnia 2013, 20:14:37 czas Polski »
Mam na imię Sebastian, aktualnie mieszkam w Gdańsku i mam 23 lata.Przez pewien czas studiowałem architekturę krajobrazu jednak moja miłość do drewna wygrała i nie udało mi się zostać panem inżynierem. Moją pasje która zaraził mnie dziadek probuje przekuć na prace dlatego aktualnie robię kurs stolarski i mam nadzieje że za 2 miesiące będzie to już mój zawód :) Na DiD trafiłem całkiem przypadkiem i uzależniłem się od tego portalu, nie ukrywam że wiele się za niego nauczyłem.Dobrze że są jeszcze tacy ludzie na świecie jak Jarek i Lidka. Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów:)

Offline Kellur

Odp: Hej
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Kwietnia 2013, 20:30:20 czas Polski »
Cieszy że są młodzi ludzie dla których drewno to pasja. Może tradycyjne stolarstwo nie wyginie tak do końca ;)

Offline Jakub

« Odpowiedź #2 dnia: 15 Kwietnia 2013, 20:56:53 czas Polski »
Hmmm, ja jestem na drugim roku budownictwa i wiem, że nie będę się tym zajmował ale brakuje mi motywacji by to wszystko rzucić. Może i się boję, ale raczej żal mi też tej pracy którą włożyłem już w naukę. Mam zamiar ukończyć te studia ponieważ nie wiadomo co się w życiu przyda. Wiem, że po skończeniu zajmę się zawodowo stolarstwem ponieważ to moja pasja. Jednocześnie dziwię się ale i podziwiam kolegę Sebastiana za jego decyzję, mam nadzieję, że nie będzie jej żałował.
Pozdrawiam Jakub.

Offline Lidka

• Administrator
  • Sr. Member
  • Ocena +4/-1
  • View Gallery
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Kwietnia 2013, 23:44:07 czas Polski »
Najważniejsze to nie żałować własnych decyzji !!! Co się w życiu przyda nigdy nie wiadomo, ale jak przy budowie drewnianego domu, będzie umiało sie wylać szklanki pod taras czy wylewkę pod płytki to już będzie pełna profeska :) Ja skończyłam prawo gospodarcze i jeszcze PR podyplomowo i chociaż nie pracuję w zawodzie to PR w życiu nie raz mi się przydał.