07 Maja 2026, 15:07:55 czas Polski

Autor Wątek: Mebelki OdNowa  (Przeczytany 3461 razy)

Offline OdNowa

Mebelki OdNowa
« dnia: 02 Lutego 2016, 18:20:26 czas Polski »
Czesc wszystkim:) Zapraszam Was do zakupu moich cudenek. W razie pytań jestem do Waszej dyspozycji:)
http://pl.dawanda.com/shop/mebelkiodnowa

Wysłane z mojego x600 przy użyciu Tapatalka

OdNowa - bo stary mebel ma duszę i każdy ma swoją historię...

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
Odp: Mebelki OdNowa
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Lutego 2016, 18:23:35 czas Polski »
Chyba będzie Ci trudno sprzedać wyroby. My raczej tutaj uczymy się jak zrobić sobie takie mebelki. ;)

Offline Arek15

« Odpowiedź #2 dnia: 02 Lutego 2016, 19:16:19 czas Polski »
a ta skrzynia/kufer na all nie poszła (zdj nr 2)? chyba  że masz kilka?trudno wyroby sprzedać- jeszcze trudniej za cenę taką jaką chcemy:)
« Ostatnia zmiana: 02 Lutego 2016, 19:18:41 czas Polski wysłana przez Arek15 »

Offline OdNowa

« Odpowiedź #3 dnia: 02 Lutego 2016, 19:26:55 czas Polski »
a ta skrzynia/kufer na all nie poszła (zdj nr 2)? chyba  że masz kilka?trudno wyroby sprzedać- jeszcze trudniej za cenę taką jaką chcemy:)
Niby poszła ale nie poszła...wiem, że trudno sprzedać ale nie poddaje się: p

Offline Arek15

« Odpowiedź #4 dnia: 02 Lutego 2016, 19:32:41 czas Polski »
mogę skomentować sklep?

Offline OdNowa

« Odpowiedź #5 dnia: 02 Lutego 2016, 20:00:08 czas Polski »
A jak?:p

Offline Arek15

« Odpowiedź #6 dnia: 02 Lutego 2016, 20:17:32 czas Polski »
w stylu "kilka rzeczy się nie klei":)

Offline OdNowa

« Odpowiedź #7 dnia: 02 Lutego 2016, 20:32:11 czas Polski »
w stylu "kilka rzeczy się nie klei":)
A czego chcesz tak skomentować?

Klo

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 02 Lutego 2016, 21:12:22 czas Polski »
Chyba będzie Ci trudno sprzedać wyroby. My raczej tutaj uczymy się jak zrobić sobie takie mebelki. ;)
Tez uważam, że koleżanka trochę odjechała. ;D :D

Offline Arek15

« Odpowiedź #9 dnia: 02 Lutego 2016, 21:40:43 czas Polski »
taki jestem :) pracuje w miejscu gdzie podejście do klienta i marketing  to ważna sprawa

Offline OdNowa

« Odpowiedź #10 dnia: 03 Lutego 2016, 11:22:06 czas Polski »
taki jestem :) pracuje w miejscu gdzie podejście do klienta i marketing  to ważna sprawa
A co jest ze mną nie tak?? Sprzedalam na allegro po czym nie otrzymałan zapłaty więc wystawiam ponownie. Nie trzeba aż tak przenosić życia zawodowego na prywatne: )

Klo

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 03 Lutego 2016, 12:46:12 czas Polski »
Prosiłem cię na priv o usunięcie tego dodatku o tapatalk, bo źle się czyta.
Grochem o ścianę.

Więc, czy możesz przestać się chwalić swoim x600? Ludzie mają lepsze i się nie chwalą. ;)

Offline Arek15

« Odpowiedź #12 dnia: 03 Lutego 2016, 16:59:29 czas Polski »
Rada nr 1:trochę krótko czekałaś na tą zapłatę, zokonczono 30 , wczoraj był 2. więc to 3 dni , a chyba jest czasu na zapłatę więcej na zapłatę...
Rada nr 2:zaczynasz sprzedaż przez neta to musisz zadbać o klienta- komentarze które otrzymałaś odstraszają, bo jak kuba bogu tak bóg kubie ,
Rada nr 3 sklep masz fajny ale zadbał bym o to by wszystko się kupy kleiło, piszesz że od lat zajmujesz się odnową mebli - więc powinno być dużo do pokazania, a tu  "od lat" 4 przedmioty na sprzedaż i w tym jeden który jest "kupną"zapchaj dziurą
Te rzeczy zwróciły moją uwagę i napewno zwrócą uwagę potencjalnych klientów-
Zrób więcej mebli żeby było w czym wybierać- wiem trzeba utopić kasę , ale tak to niestety wygląda, może mi powiesz że to zajęcie na po pracy , ale teraz tak to wygląda że im profesjonalniej tym łatwiej

Nie traktuj tego jak uszczypliwy komentarz, to są rady - tak bym to widział, pozdrawiam

Offline OdNowa

« Odpowiedź #13 dnia: 19 Lutego 2016, 07:31:30 czas Polski »
Rada nr 1:trochę krótko czekałaś na tą zapłatę, zokonczono 30 , wczoraj był 2. więc to 3 dni , a chyba jest czasu na zapłatę więcej na zapłatę...
Rada nr 2:zaczynasz sprzedaż przez neta to musisz zadbać o klienta- komentarze które otrzymałaś odstraszają, bo jak kuba bogu tak bóg kubie ,
Rada nr 3 sklep masz fajny ale zadbał bym o to by wszystko się kupy kleiło, piszesz że od lat zajmujesz się odnową mebli - więc powinno być dużo do pokazania, a tu  "od lat" 4 przedmioty na sprzedaż i w tym jeden który jest "kupną"zapchaj dziurą
Te rzeczy zwróciły moją uwagę i napewno zwrócą uwagę potencjalnych klientów-
Zrób więcej mebli żeby było w czym wybierać- wiem trzeba utopić kasę , ale tak to niestety wygląda, może mi powiesz że to zajęcie na po pracy , ale teraz tak to wygląda że im profesjonalniej tym łatwiej

Nie traktuj tego jak uszczypliwy komentarz, to są rady - tak bym to widział, pozdrawiam
Dzięki wielkie za rady. Te komentarze które mam negatywne są bezpodstawne ...muszę się jakos nich pozbyć. A to że zajmuje się od lat to znaczy że to zawsze była moja pasją ale się z tym chowalam..

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #14 dnia: 19 Lutego 2016, 08:07:15 czas Polski »
To ze sa bedpostawne to tylko Ty tak myslisz ale tak naprawde wynikaja z tego, ze gdzie nie dogadalas sie z klientem. Prowadze firma kilka lat i tez nie zawsze idzie sie z Klientem dogadac ale jestem swiadom, ze i ja jestem winny (chocby duma). Takie czasy, ze ludzie sa roszczeniowi i albo przystajemy na warunki albo odmawiamy zlecenia.
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.