20 Czerwca 2026, 06:27:49 czas Polski

Autor Wątek: kupowanie sklejki w lubelskim  (Przeczytany 2104 razy)

Offline Mag84

kupowanie sklejki w lubelskim
« dnia: 19 Marca 2016, 21:31:13 czas Polski »
Witam. Czy ktoś kupuje sklejki w lubelskim ? Trochę się orientowałem, i nie dość że ceny u nas są z kosmosu to nie ma tego wiele. Ale może jest ktoś z woj. kto wie gdzie można kupić sklejkę w niezbyt wygórowanych cenach i najlepiej z możliwością wysyłki;) Czy raczej gabaryty wykluczają wysyłkę z płatnością z góry ?!

Dentarg

• Gość
Odp: kupowanie sklejki w lubelskim
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Marca 2016, 23:06:43 czas Polski »
Jak ma Ci ktoś wysyłać, to obojętne skąd Ci wyśle i kurier będzie tyle samo kosztować. Co innego jak skład sklejek ma własny transport, wtedy w granicach miasta to ze 30PLN zapłacisz jak zamawiasz 1 sklejkę, a jak dużo to i za darmo dowiozą (nie mówie o Lublinie, bo nie mieszkam tam już 4 lata i nie wiem ;).
Ale jak chcesz zamawiać sklejkę z dostawą, to z dowolnego miejsca w PL możesz, z tym że za całe arkusze to przesyłka kosmicznie droga (150PLN+), ale za formatki (jeśli nie ma długich) można mieć albo przesyłkę w granicach 20PLN, albo nawet przy dużych zamówieniach za darmo.

Ja formatki zamawiałem np z: http://www.centrum.meble.pl/. Co prawda brałem jakąś psią sklejkę 3/4 na półki do garażu, ale docięta była bardzo dobrze.

Offline piotrekamg

« Odpowiedź #2 dnia: 20 Marca 2016, 08:03:13 czas Polski »
na diamentowej jest co najmniej dwa składy.

Offline Paweł B.

« Odpowiedź #3 dnia: 20 Marca 2016, 10:50:28 czas Polski »
na Wincentego Witosa 16a też jest - tam przynajmniej znali pojęcie sklejka z filmem fenolowym. Bo na Diamentowej takie pojęcie było im obce:)