Witam. Wiem to moja powitanie numer dwa. Czemu ?? stwierdziłem dawno, że kiedyś przedstawiłem się dosyć... no dosyć... słowo mi uciekło. o wiem kiepsko

Tak więc od początku

Mam 16 lat (wiem mało. Sądzę, że jestem najmłodszym uczestnikiem forum) Urodziłem się w Warszawie aktualnie mieszkam w okolicach dziury ozonowej czyli Mińska Mazowieckiego... Moje majsterkowanie się rozpoczęło gdy miałeeeem jakieś 4-5 lat wtedy to dostałem wkrętarkę od rodziców i pojechałem do Dziadka

U dziadka Wkrętarkę odstawiłem znalazłem za to bardziej uniwersalniejsze narzędzie czyli młotek

zużyłem mu cały opał i myślałem, że zbudowałem domek na drzewie ale był to jak to rodzice nazywali (podest na drągu...) Potem powoli Zaczynałem nabierać wprawy i dostałem warsztat czyli domek narzędziowy 1x1m. Następnego dnia pojechałem do castoramy po "płotki" i powbijałem je tak krzywo jak było to możliwe... kilka lat później zrzędziłem rodzicom, że nie mieszczę się z narzędziami na tak małym metrażu a w zasadzie na tak małym metrze

I dostałem większy warsztat W którym do dzisiaj kombinuję mebelki, doniczki, kwietniki, itp. W szkole mówili, że jestem jakiś nienormalny bo nie gram w "minecrafta" "lola czy jakoś tam" i nie mam "fb". Fakt Facebooka założyłem ale tylko po to by oglądać strony stolarskie. Kiedyś starałem się nagrywać Filmy stolarskie na youtube prezentujące różne narzędzia. Było to jakieś 2 lata temu. I z powodu na mój "dziecinny" głos ludzie w komentarzach Pisali bym spie***, bym się powiesił, i takie podobne rzeczy. Dlatego przestałem. chociaż przyznam, że chętnie założył bym wątek "moje filmy" i pokazywał prywatne filmiki tylko dla forumowiczów. Warsztat jest ciasny ma 8 m2 ale się jakoś mieszczę. Jeśli będą jeszcze jakieś pytanie to zapraszam do pisania w odpowiedziach. Pozdrawiam