03 Maja 2026, 18:45:40 czas Polski

Autor Wątek: Witamy  (Przeczytany 3780 razy)

Offline Blum Polska

Witamy
« dnia: 25 Kwietnia 2016, 10:14:06 czas Polski »
Reprezentujemy firmę Blum, która jest producentem systemów szuflad, zawiasów i podnośników do frontów górnych. Naszych Klientów chcemy wspierać na każdym kroku.

Nie wiecie, jakie okucia dobrać do swoich mebli? Macie wątpliwość, jak je zamontować i wyregulować? A może macie problem z obsługą naszych serwisów?
Jesteśmy tutaj po to, by Wam pomóc.

Witamy Was serdecznie i zapraszamy do dyskusji. Czekamy na Wasze pytania od poniedziałku do czwartku w godz. 8-16, a w piątki w godz. 8-13.

Doradcy firmy Blum
Blum jest producentem zawiasów, szuflad i podnośników do frontów górnych. Nasze produkty funkcjonują komfortowo i niezawodnie. Jednak, by to osiągnąć ważny jest ich montaż i regulacja. Jak to zrobić? Czekamy na Wasze pytania dot. montażu i regulacji od pon.-czw. od 8:00–16:00 i w pt. od 8:00-13:00

akwa-stolarz

• Gość
Odp: Witamy
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Kwietnia 2016, 10:22:47 czas Polski »
Witam. No wkoncu,  bo zaczynało was brakować na forum :-)
Czy wasza obecność tu, to tylko wsparcie techniczne czy może również sprzedaż?

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Offline Blum Polska

« Odpowiedź #2 dnia: 25 Kwietnia 2016, 10:43:38 czas Polski »
Miło słyszeć, że nas brakowało:-)
Jesteśmy tu po to, żeby wspierać, doradzać i rozwiewać wątpliwości.
Natomiast sprzedaż odbywa się naszymi oficjalnymi kanałami dystrybucji.
Blum jest producentem zawiasów, szuflad i podnośników do frontów górnych. Nasze produkty funkcjonują komfortowo i niezawodnie. Jednak, by to osiągnąć ważny jest ich montaż i regulacja. Jak to zrobić? Czekamy na Wasze pytania dot. montażu i regulacji od pon.-czw. od 8:00–16:00 i w pt. od 8:00-13:00

sgt_raffie

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Kwietnia 2016, 10:47:10 czas Polski »
Bardzo milo, ze jestescie. Witam serdecznie.

Offline pan80

« Odpowiedź #4 dnia: 25 Kwietnia 2016, 11:17:58 czas Polski »
Witam!

Offline amikron

• Hero Member
  • Ocena +0/-0
  • Sol omnibus lucet
  • View Gallery
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Kwietnia 2016, 12:30:40 czas Polski »
Witaj(cie) na forum ;)

Offline Henry

« Odpowiedź #6 dnia: 25 Kwietnia 2016, 13:10:31 czas Polski »
Witam na forum.

Zrobicie akcję wysłania papierowych katalogów każdemu chętnemu? ;) Mam trzy kartony waszych akcesoriów a montować muszę wg jakichś jpg z internetu...

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #7 dnia: 25 Kwietnia 2016, 14:34:02 czas Polski »
Jak na razie to bylem tu Waszym samozwanczym przedstawicielem ;D
Ciesze sie, ze Was tu widze. Razem stawimy czola hettishowym bluzniercom ;D
Zapraszam do obejrzenia moich filmikow a zwlaszcza ostatnich o Antaro ;)
Witam i pozdrawiam
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline Blum Polska

« Odpowiedź #8 dnia: 25 Kwietnia 2016, 15:48:43 czas Polski »
Witam na forum.

Zrobicie akcję wysłania papierowych katalogów każdemu chętnemu? ;) Mam trzy kartony waszych akcesoriów a montować muszę wg jakichś jpg z internetu...

Właśnie zakończyliśmy ROAD-SHOW, czyli cykl spotkań w całej Polsce, które były zarówno prezentacją rozwiązań firmy, jak i okazją do odebrania katalogu.
Już wkrótce będzie można odebrać Katalog 2016/2017 również u naszych partnerów handlowych.

kozio

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 25 Kwietnia 2016, 16:20:49 czas Polski »
Witam.
Faktycznie Specpiotr wciskał tu każdemu na siłę  wasze produkty. Ja bezczelnie zapytam czy jako forumowicze mozemy liczyć na zniżki lub promocje? jak można teraz zdobyć katalog? Przydałby mi się w wychodku taki.
Planuję zrobić sobie nową kuchnię i pewnie sprawdzi się tu Biblia prowadnic i zawiasów...

Pozdrawiam

Online Lirorobert

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +9/-0
  • View Gallery
    • Lirorobert
« Odpowiedź #10 dnia: 25 Kwietnia 2016, 17:18:50 czas Polski »
Witam.
Bluźniercy z Hettich sami sie do mnie odezwali i prawie na siłe (nie to abym się zbytnio opierał) przesłali mi zestaw katalogówi dodatkowo i jako reklamę produktu różne prowadnice i zawiasy.
Z kolei z Hafele moge kupować bezpośrednio. Na co My, na forum DiD możemy liczyć z waszej strony?
Pozdrawiam.

Offline krzyś48

« Odpowiedź #11 dnia: 25 Kwietnia 2016, 20:59:42 czas Polski »
No i jak tu o co pytać :P
Zostało tylko,
Powitać serdecznie :)

mily68

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 25 Kwietnia 2016, 22:28:36 czas Polski »
Witam.
Fajnie, że jesteście. Do tej pory musieliśmy męczyć Piotrka i paru innych kolegów (swoją drogą całkiem "niechcący" zrobili dla Was niezłą robotę) :)

Offline Blum Polska

« Odpowiedź #13 dnia: 26 Kwietnia 2016, 09:11:22 czas Polski »
Witam.
Bluźniercy z Hettich sami sie do mnie odezwali i prawie na siłe (nie to abym się zbytnio opierał) przesłali mi zestaw katalogówi dodatkowo i jako reklamę produktu różne prowadnice i zawiasy.
Z kolei z Hafele moge kupować bezpośrednio. Na co My, na forum DiD możemy liczyć z waszej strony?
Pozdrawiam.

Z naszej strony możecie liczyć na wsparcie merytoryczne (montaż, program, regulacja), po materiały i zakupy zapraszamy do naszych autoryzowanych dystrybutorów.

Offline Blum Polska

« Odpowiedź #14 dnia: 26 Kwietnia 2016, 09:12:54 czas Polski »
Witam.
Fajnie, że jesteście. Do tej pory musieliśmy męczyć Piotrka i paru innych kolegów (swoją drogą całkiem "niechcący" zrobili dla Was niezłą robotę) :)

Bardzo dziękujemy