30 Maja 2026, 07:30:29 czas Polski

Autor Wątek: Frezarka Vander czy Maktec ?  (Przeczytany 8307 razy)

Offline unadarek

Odp: Frezarka Vander czy Maktec ?
« Odpowiedź #15 dnia: 05 Czerwca 2016, 22:27:22 czas Polski »
Wielkiego Powodzeni -  Makitka i  Boschik - 500złŁ będzie  :) Ogólnie dziękuje za podpowiedzi Wam Chłopaki !!!

Offline ftsz

« Odpowiedź #16 dnia: 07 Czerwca 2016, 14:15:56 czas Polski »
Tutaj jest teścik Makteca MT362
http://www.panfleks.pl/maktec-mt362-mocna-frezarka-dla-majsterkowicza/

Ja osobiście się coraz bardziej do niej przekonuje  ;)

Offline unadarek

« Odpowiedź #17 dnia: 11 Czerwca 2016, 20:58:05 czas Polski »
Dzięki za wszelkie wskazówki już jestem Dumnym  posiadaczem MT362 (chodź nie obyło się bez problemów- ów sprzęt leżał z 6 miesięcy bez wzruszenia, ale jak ja poszedłem kupić to się okazało  się się że ktoś inny też zapałam chęcią posiadani jego i był szybszy - jak już kumpel ściągała  go ponownie za 8,dni to okazał się że  nie mam na niego zniżki bo jest teraz w promocji i (pewnie na poprzedni miałbym) więc kicha totalna( w necie jest za za ok550)!!!- więc kupiłem 8  browarów. a za resztę i za zadane butelki postanowiłem że się nie poddam i obcy nie będzie mi pluł w twarz. kupiłem powyższy sprzęt za 650 zł - lipa totalna. Jeśli chodzi o poprzednie dni to w przypływie totalnej depresji 8 dni temu zakupiłem nożyce do blachy prostej graphite i to pomogło mi przetrwać te trudne dni. pozdrawiam

kozio

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 11 Czerwca 2016, 21:14:46 czas Polski »
kupiłem 8  browarów
I to była świetna inwestycja ;)

Offline unadarek

« Odpowiedź #19 dnia: 11 Czerwca 2016, 21:45:35 czas Polski »
    kupiłem 8  browarów

I to była świetna inwestycja ;)
dzięki - też tak uważam - ja tam mniej niż 8 nie spożywam, a flaszki 0,7l, bo szkoda niżej gęby brudzić - a mam pytanko - już mniej więcej rozpracowałem tą maszynę, ale nie wiem do czego służy to kółku załączone w niej? jeszcze nie frezowałem - ale w sklepie mam frezy milwaukee  proste 8mm w okolicach od 10-30zł to sobie kupie parę, i będę w ramach treningu  frezował i frezował aż się zafrezuje :)   dzięki