Dzień dobry Panowie i Panie!

Mam na imię Aneta, z wykształcenia jestem kierownikiem produkcji filmowej a z zawodu sprzedawcą i recepcjonistką.
Zawsze byłam tym dziwnym dzieckiem, które nie uznawało 'normalnej' zabawy zabawkami, bo wolałam rozkładać je na części pierwsze, zaintrygowana jak działają te wszystkie mechanizmy, i o ile rozkładanie szło mi nieźle, to ze składaniem było już gorzej...

Na did trafiłam całkiem niedawno i tylko dlatego, że pewnego dnia ze standardowo odwiedzanych anglojęzycznych filmików o tej tematyce przeskoczyłam na kanał testy.tv, gdzie w komentarzach wyczytałam, iż mamy swoje rodzime forum pasjonatów drewna.

Fascynują mnie wszelkiego typu ciekawe rozwiązania takie jak meble wielofunkcyjne/składane i od pewnego czasu zbieram się z zamiarem wykonania czegoś podobnego we własnym zakresie.
W skrócie: mam monstrualne plany, wielkie wyobrażenia, znikome fundusze i zerowe doświadczenie.
Na razie mam nadzieję nie przeszkadzać, trochę tu w ciszy pobuszować i podglądać co ciekawego tworzycie, a także co sądzicie o poszczególnych markach i narzędziach.

Pozdrawiam!