23 Kwietnia 2026, 16:45:47 czas Polski

Autor Wątek: sprzęt do własnego użytku  (Przeczytany 6790 razy)

Offline seba.kl

Odp: sprzęt do własnego użytku
« Odpowiedź #15 dnia: 11 Sierpnia 2016, 22:06:38 czas Polski »
Co do marketówek panowie jest jeden plus szybko załatwiają reklanacje

Offline seba.kl

« Odpowiedź #16 dnia: 11 Sierpnia 2016, 22:07:25 czas Polski »
Kutwa dlaczego mi ucina tekst?

Offline LeszyHandmade

« Odpowiedź #17 dnia: 12 Sierpnia 2016, 07:59:41 czas Polski »
No właśnie z ta reklamacją nie do końca tak jest-
sprzęt do jakiejś kwoty wymieniają od ręki i to jest super, ale droższe urządzenia (strugarko grubościówka meeca) naprawiają już normalnym trybem co zajmuje kilka tygodni.

Offline nikos

« Odpowiedź #18 dnia: 12 Sierpnia 2016, 12:31:50 czas Polski »
Będzie łatwiej jak napiszesz jaki masz plan działania i co już masz...
konkretnego planu dzialania nie mam wyjdzie na pewno wszysto w praniu. Na dzialce stoi już murowany domek ale chce go Obic deskami i dobudowac do niego już dalej drewniany i zrobic Pietro. Wszystko będę robil sam czasem ktos się znajdzie do pomocy. A materialu teraz nie mam ale będę jechal dzis obejrzec i zamowic. Będzie troche pracy, będę musial się sprezyc… Narzedzia z marketow odpadaja bo nie chce się wkurzac jak mam wymieniac co chwile. Wole mieć cos lepszego i się nie wkurzac na to. Teraz mowie ze nie będę robic na nich zbyt wiele ale wole dmuchac na zimne.

Zbigniew- miedzy narzędziami hobbystycznymi a tymi gdzie mogę porobic cos wiecej jest roznica w cenie… nie wiem czy będę robic Az tyle żeby wydawac na sprzet 12 tysiecy. Czy myslisz ze jak wydam już tyle to będę mieć już wiekszy spokoj?

Offline nikos

« Odpowiedź #19 dnia: 17 Sierpnia 2016, 09:09:53 czas Polski »
nie dostalem od was konkretnych odpowiedzi w sumie oprucz Zbyszka a mam nie wiele czasu dlatego zadzwoniłem do tej firmy i dzis mam dostac maszyny. wzielem heblarko- grubościówkę z odciagiem i pilarke Zippera. Niedlugo zobacze jak to pracuje. I wstawie zdjęcia swoich wypocin :)

Offline nikos

« Odpowiedź #20 dnia: 22 Sierpnia 2016, 11:16:49 czas Polski »
Panowie! pytanie- wrzucać zdjecia tu czy w dziale Krok po kroku??  :D

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
« Odpowiedź #21 dnia: 22 Sierpnia 2016, 11:20:50 czas Polski »
W dziale "Krok po kroku" pokazujesz przebieg wykonywania jakiejś rzeczy: mebla, altany, pergoli itp, załączasz zdjęcia z poszczególnych etapów.

Offline nikos

« Odpowiedź #22 dnia: 22 Sierpnia 2016, 11:25:05 czas Polski »
to wszystko jasne amigorg, dzieki. a ty przeczytaj w takim razie moj pierwszy post to bedziesz juz wiedzial o co chodzi  ;)

Offline Zbigniew

« Odpowiedź #23 dnia: 23 Sierpnia 2016, 15:45:29 czas Polski »
Witaj nikos!
Czekam niecierpliwie na Twoje zdjęcia! Kiedy jest wstawisz? Czy jeszcze nic nie zdziałałeś?
A jak się sprawuje maszyna?
Pozdrawiam!

Offline nikos

« Odpowiedź #24 dnia: 29 Sierpnia 2016, 12:00:32 czas Polski »
Cześć wszystkim! Za chwilę pojawi się watek w dziale krok po kroku. Dzieki wszsystkim za rady i za dyskusje a Zbigniew, Tobie dziekuje za doradzadzenie maszyny! Śmiga jak ta lala  ;D