Czesc wam wszystkim!
Co nie co napisałem już w dziale przywitaj się. Planuje zagospodarowac swoja altanke na dzialce w jakis sprzet do uzytku wlasnego. Chce wykańczyć altanke,Obic ja deskami, zrobic jakis Duzy stol, lawki, huśtawkę dla dzieciakow, piaskownice. Taki standard na dzialce turystycznej. Raczej sprzet nie będzie mi potrzebny do masowej produkcji do Bóg wie czego nie potrzebuje. Nie mam tez zbyt wiele miejsca w altance, dlatego tez musze pomyśleć o czyms albo wielofunkcyjnym albo kilka małych narzędzi. Bo potrzebowałby na pewno strugarko- grubościówkę i pile i czy cos jeszcze? No i będę jeszcze glebiej sprawdzal stronki i oferty i dzwonil jeśli temat Się troche rozjaśni. Jeśli o mnie chodzi, to nie interesuja mnie możliwie najtańsze maszyny o slabej jakości, bo wtedy poszedłbym do marketu i miałbym je na raz ale nie chce tez najdroższych bo nie Będzie mnie na nie po prostu stac. Licze na pomoc doświadczonych. Być może ktos miał tez taka przygode jak ja? Jest tez taki plan w dalekiej przyszłości, ze być może będę pomagal na swoim sprzecie przygotowywac material do budowy calej altanki nie duzej w przyszłym roku, ale to nic pewnego. no i pewnie sasiadowi z za plotu tez się pomoze. Z postu Morświna wywnioskowałem ze dyme odradzacie.
Swoim zdaniem co byscie doradzili? Dziekuje za pomoc.
Przepraszam jesli zalozylem watek nie w tym dziale co trzeba i prosze o ewentualne przeniesienie!