Witam cześć i czołem

jestem Mateusz
Czytam forum jako niezarejestrowany od jakiegoś roku (zarejestrowałem się ok. marca 2016), Jarka na YT oglądam już ze 2,5 roku będzie i w końcu przyszedł czas aby coś napisać (ażeby ktoś mnie nie naprostował, że nie stosuję się do regulaminu :p).
Ze "stolarką" nie mam do czynienia zawodowo (jestem z zawodu górnikiem, geologiem), amatorsko także mało. Z moich "realizacji" cieszy się obecnie córa (właśnie śpi w odnowionym 30-letnim łóżeczku [wcześniej w nim urzędował synek]) oraz teściowa z przerobionych i dostosowanych do jej kuchni moich mebli kuchennych oraz szafy a'la wnękowej.
Chcąc się troszkę podlizać, muszę napisać, że pojawiają się tutaj bardzo ciekawe realizacje, które chciało, by się przenieść na swoje podwórko, ale brakuje czasu, miejsca, narzędzi, chęci oraz pieniążków (mimo, iż wiele z nich to diy).
Obecnie próbuję troszkę zagospodarować tzw. warsztat i szukam inspiracji jak w nim zagospodarować "warsztat", narzędzia ogrodowe (kosiarka, szpadle, grabie itp.), jakiś stół warsztatowy.
Ostatnio znalazłem jak by tu zrobić ściankę z narzędziami.
Może pomocne, będzie dla mnie oraz dla Was, iż posiadam troszkę gratów:
- z elektryki: wiertarkę (standard oraz sds [|Bosch niebieski]), zagłębiarkę (Lidl), kątóweczkę i wyrzynarkę, szlifierkę "delta" z Lidla
z ręcznych to jakiś komplet dłut Irwina, piły, klucze, kątowniki, kątomierze, miarki, itp, itd.