,tasiemkę z informacją o plikach cookies
A ja tak z czystej ciekawości zapytam... Co jest złego w informacji o plikach cookies?
Dokładnie to samo pytanie miałem zadać, heh. Piszę bloga prywatnie, a na codzień pracuję jako grafik/webdesigner, i takie rzeczy jak informacja o ciasteczkach są, hm, "nawykiem". Cookies zbieram bo mam google analytics, a może będę miał i jakiś bannerek od google kiedyś żeby zarobić 5zł (co też wymaga ciasteczek) i tyle w tej kwestii.
Forum DiD też ma info o ciasteczkach (bo MUSI zgodnie z prawem).
Odnośnie Ebaya - nie znam się, nie korzystałem, ja kilka rzeczy kupiłem u nas na allegro, kilka na jarmarkach, w graciarniach typu "używane z anglii" i z tego co kupiłem, tylko jednego struga tak na prawdę po prostu nie chciało mi się odnawiać, musiałbym wykonać od nowa rączki a nie mam tokarki, a sam strug okazał się spawany (ale za to fajnie jest mieć sprzęt sprzed 140 lat), resztę odnowiłem i używam (trafił mi się też spawany ośnik za 20zł, który ostatecznie puścił na spawie). Nie polecam nikomu ryzykować za 150zł i kupować kupy rdzy w ciemno, ale jak się trafia strug za 15zł i dobre zdjęcia (lub możliwość obejrzenia) to chyba inna kwestia, prawda? Poza kwestiami dorabiania rączek itp,nie zdarzyło mi się jeszcze nic, czego nie dało by się odnowić papierem ściernym + ewentualnie octem).
Rafalski - daj link, chętnie poczytam