-Haj Dżon ! Widze skonczyliscie juz remont u sasiada ?
-Haha witam Stejsi. Juz dawno haha.
-No ale jak wczoraj do Ciebie dzwonilam to slyszalam jeszcze jakies halasy

-Haha Stejsi. Dobrze slyszalas haha
-Skad wiec one Dżon pochodzily ?
-Haha Stejsi. Teraz zabralismy sie za prace stolarskie haha
-Nie no Dżon. Ja z Toba nie wytrzymam.
-Haha Stejsi. Jestem facetem i musze cos tworzyc bo inaczej wariuje haha
-Dżon. Przy Tobie to ja zwariuje. Opowiadaj szybko bo juz sie zaczelo.
-co sie Stejsi zaczelo ?
-Moj bol glowy Dżon co Ty tam znow fantastycznego wymysliles.
-Haha Stejsi. Dobrze juz dobrze haha Twoje zdrowie jest dla mnie najwazniejsze wiec juz nie bede Cie dluzej trzymal w niepokoju haha
-No mow Dżon wreszcie !
-Haha Stejsi. Dobrze jz dobrze. I przestan pic tyle kawy juz haha
-(smiech publicznosci)
-Zrobilem meble do pokoju Syna haha
-Meble ?! Jak to dżon ? A skad wiedziales jak to zrobic ?!
-Haha Stejsi. Znalazlem fantastyczne forum gdzie ludzie chetnie dziela sie swoja wiedza haha
-Jak to dziela

Pewnie kupe kasy to kosztowalo ??
-Haha nue Stejsi. Zupelnie ZA DARMO !
-Oj Dżon cos mnie chyba w konia robisz. Przeciez na forach obcy ludzie nie pomagaja sobie ot tak.
-Haha Stejsi. Na innych masz racje ale nie na tym haha
-Mow Dżon szybko cos wiecej bo az wierzyc mi sie nie chce
-Haha Stejsi. To uwierz, ze jeszcze na swiecie sa ludzie ktorzy nie tylko wiedza sie podzela ale i pomoga chorym dzieciom w walce o Ich zdrowie. Ale wrocmy Stejsi do naszego dzisiejszego tematu.
-Masz racje Dżon wrocmy bo sie juz za bardzo wzruszylam.
-Haha Stejsi. Wzruszysz sie jeszcze bardziej jak Ci opowiem co dzis mamy do zaoferowania haha
-Prosze Dżon dawkujmy emocje. Opowiedz najpierw moze cos wiecej o tych meblach. Czym to zrobiles ? Wiemy juz skad wiedza ale potrzeba jeszcze urzadzen !
-Haha Stejsi. Masz racje.
-To mow wreszcie bo i nasi widzowie tez pewnie jz zaczeli przebierac nogami
-Haha Stejsi. Dobrze juz dobrze. Wyczytalem na tym forum o szanowanej marce Parkside wiec skusilem sie i kupilem zaglebiarke tej firmy.
-Zaglebiarke ?!?'?! Dżon przeciez to masa pieniedzy !
-Haha Stejsi. I znow Cie musze wyprowadzic z bledu. Nie trzeba wiele wydac by zrobic porzadna robote. Zreszta sam Amigorg jej uzywa.
-Amigorg ? To ten co opowiadales jakie cuda spod jego reki wychodza ?!
-Haha Stejsi. Dokladnie TEN
-To ja juz Dżon nie spytam o jakosc ciecia bo musi byc super. Ale...
-Haha Stejsi. Zgadza sie. Tnie bardzo ladnie.
-Dżon prosze nie przerywaj bo musze spytac o cos waznego.
-Haha
-Pamietasz jak kiedys ciales pila i wcuaz krzywo wychodzilo ?
-(czarno bialy filmik z bardzo wyczerpanym i zrezygnowanym Dżonem)
-Haha pamietam Stejsi ale nie takie numery z ta zaglebiarka. Zupelnie gratisowowy "proste ciecie system".
-Co to za system Dżon !? Opowiedz szybko.
-Haha Stejsi. Jest to system skladajacy sie z prowadnic do pilarki. Ja daje az dwie haha
-AZ DWIE ?! WOW Dżon ! Ale... Zaraz zaraz. Po co dwie kiedy tylko jedna pilarka ?!
-Haha stejsi. A po to, ze mozna je polaczyc ze soba i miec jedna dluga szyne haha
-Nie Dżon ja zwariuje naprawde przy Tobie. Takie super systemy i to zupelnie darmo do takiej super pilarki ?!
-Tak Stejsi haha zupelnie za darmo
-Dżon jestes moim bohaterem. I dalej planujesz ?
-Haha Stejsi. Mysle nad nastepnymi projektami. Ale , ze zaglebiarka nie jest mi juz potrzebna to przekazuje ja na aukcje Oliwki.
-Dżon niemozliwy jestes.
-haha Tak Stejsi. Prace swoja zrobila. Uczestniczyla w budowie trzech kuchni
-Az trzech ?!
-Tak Stejsi haha az trzech. I czas by ruszyla dalej w Polske i pomogla innym bohaterom swojego domu. Przekazuje wiec ja na aukcje Oliwki bo szybko potrzebujemy jeszcze dozbierac kasiory. Mysle, ze zakonczymy lucytacje w ostatni piatek tego roku.
-WOW Dżon...