20 Kwietnia 2026, 23:13:59 czas Polski

Autor Wątek: Zakup kapexa - jaki sklep  (Przeczytany 6319 razy)

Offline sebus504

Odp: Zakup kapexa - jaki sklep
« Odpowiedź #15 dnia: 04 Grudnia 2016, 08:15:32 czas Polski »

Na dziś cena kapex-a 120 dla mnie  -- 4640 brutto
może dałbym radę zejść na 4600
Witam a tak dla mnie jaka cena by była? ::) ::)

MChObi

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 04 Grudnia 2016, 10:31:59 czas Polski »
Ponad 25 % stolicy Maroka od ceny (https://www.festool.pl/Produkty/Pages/Product-Detail.aspx?pid=561283) to ładny , bardzo ładny rabat . Ja bym nie marudził o te 60 PLn i brał póki się nie rozmyślili albo ojro jeszcze bardziej nie odskoczyło od złotego  8)

Offline vitter

« Odpowiedź #17 dnia: 04 Grudnia 2016, 15:09:02 czas Polski »
Od Nowego Roku festoole mają pójść parę procent do góry
więc na pewno będzie drożej

Offline vitter

« Odpowiedź #18 dnia: 04 Grudnia 2016, 15:22:05 czas Polski »
No wiesz ja też muszę coś przyciąć ::)
a lubię piwo z pianą na dwa palce  :D
no coś mocniejszego też może być  ;D

Jeśli się decydujesz to dzwoń nr. na PW poszedł

Offline nietrzaskaj

« Odpowiedź #19 dnia: 05 Grudnia 2016, 09:06:10 czas Polski »
może zorganizujemy jakiegoś maila, pozbieramy pytania i napiszemy do Festoola, żeby podali więcej szczegółów?

Offline sebus504

« Odpowiedź #20 dnia: 05 Grudnia 2016, 09:20:48 czas Polski »
Jeśli się decydujesz to dzwoń nr. na PW poszedł

Dzięki, dostałem. Jak mówiłem sytuacja (gotówka)się dopieszcza jak będę gotów to się zgłoszę, będziemy gadać

meridox

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 07 Grudnia 2016, 20:36:29 czas Polski »
a ja dziś znalazłem takie ogłoszenie Festool Kapex 120 KS ukosnica za 2700
https://www.olx.pl/oferta/festol-kapex-120-ks-ukosnica-CID628-IDj9DbH.html#ed05325c83

przemek77

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 07 Grudnia 2016, 20:41:40 czas Polski »
Uważajcie na takie okazje . Na innym forum stolarskim mają stworzony wątek o nazwie " zielony oszust " . Wszyscy tam wpisują swoje doświadczenia z takimi festoolowymi okazjami . W ten sposób można kupić sprzęt biorąc go osobiście . Nikt nie sprzedaję maszyny taniej niemalże o połowę .

Offline sebus504

« Odpowiedź #23 dnia: 08 Grudnia 2016, 12:38:20 czas Polski »
No właśnie i bądź tu człowieku rozważny - tym bardziej że ciułam na taką maszynę. Z jednej strony diabeł na ramieniu mówi nie bądź fujara i kup z drugiej strony anioł mówi zostaw to jakiś przekręt. Zrobić 300 km i pocałować klameczkę bo się okaże że gość nawet sprzętu nie ma to mi się nie chce.

MChObi

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 08 Grudnia 2016, 13:32:47 czas Polski »
ja dziś znalazłem takie ogłoszenie Festool Kapex 120 KS ukosnica za 2700
https://www.olx.pl/oferta/festol-kapex-120-ks-ukosnica-CID628-IDj9DbH.html#ed05325c83

I ifona 7 ma za 60% ceny normalnie promocja a kapex to o ile się nie mylę ( a mogę zawsze ) to katalogowo kosztuje chyba ponad 6 tysięcy z rabatem nawet 30 % nie zbliżamy się do ceny NOWEGO , więc albo komuś wypadł z ciężarówki/warsztatu albo komuś przyjdzie ładna cegiełka w paczce :D

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #25 dnia: 08 Grudnia 2016, 14:20:44 czas Polski »

komuś wypadł z ciężarówki

To już rozumiem co mogło się stać z tymi wszystkimi akcesoriami i domumentami co "giną podczas przeprowadzki".
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline mk_kosa

« Odpowiedź #26 dnia: 08 Grudnia 2016, 14:22:35 czas Polski »
w TYM konkretnym przypadku otrzymałem taką oto odpowiedź na pytanie czy jeszcze ogłoszenie aktualne, cytuję:

"Witam. Na wstępie przepraszam za klopot ale podczas rejestracji w serwisie internetowym przez moja nieuwage dziecko wpisalo nieprawidlowy numer telefonu i SMS dotyczacy rejestracji zamiast do nas zostal wyslany na Pani/Pana numer. Czy jest mozliwosc odeslania mi tresci tego SMSa pod moj numer jesli juz dotarl lub dopiero dojdzie? Jezeli nie sprawi to klopotu bede bardzo wdzieczna za pomoc, z gory dziekuje. Anna."

koniec cytatu.

Jakie potwierdzenie, skoro wyłącznie zapytałem się czy ogłoszenie nadal aktualne?!? Poza tym numer telefonu, na który wysłałem sms z pytaniem już teraz nie jest w ogłoszeniu widoczny. A odpowiedź otrzymałem z zupełnie innego numeru. Wcale to nie jest ciekawe........

mily68

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: 08 Grudnia 2016, 14:24:46 czas Polski »
Sprawa kwalifikuje się do zgłoszenia na policję  i do administratora portalu.

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #28 dnia: 08 Grudnia 2016, 14:40:12 czas Polski »
Nic nie wysyłaj jeśli nie chcesz subskrybować drogich usług sms. Metoda od jakiegoś czasu krąży po Polsce. Najczęściej "w sprawie ubezpieczenia" są te "pomyłki" ale treść widzę prawie ta sama.
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

m_kola

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: 08 Grudnia 2016, 14:53:59 czas Polski »
Jakby ktoś chciał zobaczyć skąd pochodzi zdjęcie z tej oferty to widać tutaj
W ten sposób można się upewnić czy ktoś faktycznie zdjęcie zrobił czy ściągnął z netu.