witam, wszystkich w Nowym Roku, życząc Wszystkiego Dobrego .
A napiszę kilka zdań na temat " CUDOWNYCH PRZYGÓD Z ODKURZACZEM PREZENTEM WD 3500P
Kupiłem ten odkurzacz , na prezent, przed przekazaniem go synowi, przeprowadziłem pierwszą próbę jak on działa .
Podczas tej próby może łączny czas pracy to wliczając przerwy 15-20 minut, zbierał z podłogi w garażu idealnie i z półek też .Potem podpiąłem pod niego szlifierkę oscylacyjną i przeszlifowałem blat od stołu szlifierka metabo moc 400W.
kilkakrotnie załączałęm bo zmieniałem papiery przy tym szlifowaniu. W zasadzie wszystko było w porządku , ale po którymś załączeniu szlifierki odkurzacz przestał się załączać kiedy szlifierka się włączała.
Odwiozłem odkurzacz do sklepu, żądając wymiany na innym , sklep nie zgodził się na to i przyjął odkurzacz do reklamacji!
Po "walce " 31.12.213 po 14 dniach kazali mi przyjechać i odebrać nowy odkurzacz tego samego modelu.Byłem w pracy i podjechałem i odebrałem szczęśliwy nową sztukę , po pracy około 17 tej udałem się z nim do garażu i chciałem sprawdzić czy wszystko działa.
Po podłączeniu i sprawdzeniu odkurzacza najpierw w pozycji zwykłej pracy poz I wszytko okej ,
wziąłem szlifierkę mimośrodową 400W i wpiąłem w gniazdko w odkurzaczu i załączyłem szlifierkę do której dołączyłem wąż ssawny.
i po włączeniu szlifierki odkurzacz za pierwszym razem się załączył , ale spróbowałem włączyć szlifierkę drugi raz i już się nie załączył odkurzacz!! próbowałem kilak
Ze względu na porę wysłałem zgłoszenie o awarii na służbową komórkę kierownika sklepu bo sklep w SYLWESTRA nie pracował o 17 tej
i wieczorem w sylwestrowy wieczór, napisałem na meila oddziału u nas w kraju tej firmy list na ręce Szefa, z prośbą o
pomoc w rozwiązaniu problemu i z informacją o wadliwości tego modelu odkurzacza.
I tak rozpoczął się dla mnie rok 2014 , kolejna walka w wielkim sklepie z reklamacją , !!! kolejne dni bez odkurzacza i bez drobnej , bo drobnej kwoty, w portfelu i proszenie się wydzwanianie , itp itd.

pozdrawiam

PiotrM