19 Maja 2026, 18:34:53 czas Polski

Autor Wątek: Sprzedam strugarko-grubosciowke Bernardo adm 260, pile Makity, DeWalt oraz frezarke Bosha  (Przeczytany 3824 razy)

Offline leo

Witam wszystkich. Jak w temacie, sprzedam Bernardo adm 260. Maszyna ma rok z groszem i za dużo nie przestrugala, może z m3, może ciut więcej. Sprzedaje bo realia mnie zabiły. Zwijam interes i jadę odrobić tam gdzie lepiej płacą ;) Maszyna jest w dobrym stanie, nic jej nie brakuje. Na zdjęciach jest odkręcony stół, ponieważ używałem jej jako grubościówki. Nie ma problemu z zamocowaniem jej na nowo. W zestawie ze strugarka jest odciąg ze zdjęć oraz układ jezdny od bernardo którego na zdjęciach nie ma ;) za całość chce 3500zl
Mam też na sprzedaż pile taśmowa od Makiety LB 1200f w dobrym stanie, mało używaną za 1900zl , pile stołowa DeWalt dw745 za 2000zl, oraz frezarke bosha (niebieska) gof 1600 CE z całym osprzętem za 1600zl
Jakby ktoś był zainteresowany całością to możemy się dogadać, jeśli jest potrzeba większej ilości zdjęć to mogę wysłać na priv.

Mijsce odbioru: Bydgoszcz

krzysiek_z

• Gość
Odp: Sprzedam strugarko-grubosciowke Bernardo adm 260, pile Makity, DeWalt oraz frezarke Bosha
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Stycznia 2017, 18:18:16 czas Polski »
A gdzie do obejrzenia?

Offline bazyl311

Odp: Sprzedam strugarko-grubosciowke Bernardo adm 260, pile Makity, DeWalt oraz frezarke Bosha
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Stycznia 2017, 20:06:39 czas Polski »
Wziołbym piłę dewalta ale mogę prosić jakieś zdjęcie i dokładniejszych opis

Offline L4

« Odpowiedź #3 dnia: 18 Stycznia 2017, 20:43:06 czas Polski »
Coś więcej o frezarce można prosić?

Offline leo

« Odpowiedź #4 dnia: 19 Stycznia 2017, 20:07:20 czas Polski »
Krzysiek,do obejrzenia w Bydgoszczy.
Bazyl, zdjecia moge podeslac jutro. Pila jest w dobrym stanie plus dwie tarcze uniwersalne, Mam do niej papiery od zakupu, moze jeszcze nawet na gwarancji jest. Czy chodzi Tobie o specyfikacje techniczna tej piły??
L4, zrobie jutro kilka zdjec i wstawie, znajde tez na necie specyfikacje bo tak z glowy nie pamietam dokladnie. Chyba ze masz jakies konkretne pytania/watpliwosci.

krzysiek_z

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 19 Stycznia 2017, 20:29:29 czas Polski »
To ja rezygnuje. Za daleko

Offline L4

« Odpowiedź #6 dnia: 19 Stycznia 2017, 20:43:26 czas Polski »
L4, zrobie jutro kilka zdjec i wstawie, znajde tez na necie specyfikacje bo tak z glowy nie pamietam dokladnie. Chyba ze masz jakies konkretne pytania/watpliwosci.

Chodzi mi co rozumiesz przez osprzęt ogólnie + ewentualnie o gwarancje itp.

Offline mk_kosa

« Odpowiedź #7 dnia: 26 Stycznia 2017, 11:11:07 czas Polski »
A czy widoczny na fotkach stolik do formatówki (najlepiej z pasującą do niego pilarką) też będziesz sprzedawał??

Offline leo

« Odpowiedź #8 dnia: 05 Lutego 2017, 13:43:02 czas Polski »
Hehe, bystre oko, ale niestety nie, nie moje i nie jest na sprzedaż, ani stolik ani pilarka ;)

Offline bartekm

« Odpowiedź #9 dnia: 08 Kwietnia 2017, 17:57:35 czas Polski »
Czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne? Jestem zainteresowany Bernardo.

Offline SlickKriss94

« Odpowiedź #10 dnia: 18 Maja 2017, 00:10:22 czas Polski »
Witam czy jeszcze aktualne? Jestem zainteresowany