04 Maja 2026, 03:28:30 czas Polski

Autor Wątek: Upięknij się dla Speca.  (Przeczytany 8973 razy)

Offline Studentka

Odp: Upięknij się dla Speca.
« Odpowiedź #30 dnia: 28 Stycznia 2017, 21:45:00 czas Polski »
Małe te szufladki, najlepsza opcja jest zastanowić się co małżonka będzie używała podczas poprawiania wyglądu i zastanowić się w jakiej formie będzie to przechowywane i co najważniejsze to łatwy dostęp. Może trzeba pomyśleć o miejscu na np prostownice lokówkę jakieś szczotki. Rozplanować przestrzeń i wtedy wyjda odpowiednie wymiary. Gdyby to była toaletka dla mnie to zrobiłabym przedłużenie blatu z otworami w które wstawilabym pudełka na pędzle itp. Zyskalabym wygode uzytkowania oszczędność miejsca a całość nie będzie taka minimalistyczna

Offline marcin6391

« Odpowiedź #31 dnia: 28 Stycznia 2017, 21:46:06 czas Polski »
Ale jednak zajrzałeś. Coś nie pozwoliło Ci przejść obojętnie wobec tytułu który błędnie przeczytałeś.
No chodź. Opowiedz o tym. Nikomu nie powiemy.

Jak zostaniemy sami    8)

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #32 dnia: 28 Stycznia 2017, 21:51:55 czas Polski »
Małe te szufladki, najlepsza opcja jest zastanowić się co małżonka będzie używała podczas poprawiania wyglądu i zastanowić się w jakiej formie będzie to przechowywane i co najważniejsze to łatwy dostęp. Może trzeba pomyśleć o miejscu na np prostownice lokówkę jakieś szczotki. Rozplanować przestrzeń i wtedy wyjda odpowiednie wymiary. Gdyby to była toaletka dla mnie to zrobiłabym przedłużenie blatu z otworami w które wstawilabym pudełka na pędzle itp. Zyskalabym wygode uzytkowania oszczędność miejsca a całość nie będzie taka minimalistyczna

;D

Panowie Panowie. Pitulimy kilka stron już o niczym a wpadła Kasia i konkretnie rzuciła na co zwracać uwagę.
Uczcie się Panowie ;)

Dzięki Kaśka. Jutro wezmę się za projektowanie według Twoich wskazówek ;)
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline demolkaa

« Odpowiedź #33 dnia: 28 Stycznia 2017, 21:54:24 czas Polski »
No będę śledził poczynania bo córa truje mi też o toaletce.
Nie ma haka na DIY cwaniaka.

przemek77

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 28 Stycznia 2017, 21:58:26 czas Polski »
co małżonka będzie używała podczas poprawiania wyglądu

Specu nie wytykaj nam błędów. W tej materii chcieliśmy być delikatni . Z góry założyliśmy ,że twoja żona jest atrakcyjną kobietą , natomiast Kaśka od razu  założyła ,że biedna dziewczyna będzie spędzała godziny przed lustrem żeby jakoś wyglądać ;)

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #35 dnia: 28 Stycznia 2017, 22:00:40 czas Polski »
Bauahahahahah ;D

Ps. Demol. Z moim tempem to córy urosną i problem toaletki będzie problemem ich mężów ;D
« Ostatnia zmiana: 28 Stycznia 2017, 22:08:38 czas Polski wysłana przez SpecPiotr »

Offline Studentka

« Odpowiedź #36 dnia: 28 Stycznia 2017, 23:00:22 czas Polski »
Dzięki Kaśka. Jutro wezmę się za projektowanie według Twoich wskazówek

Cieszę się że mogłam pomóc, czekam na zaakceptowany przez małżonkę finalny projekt i jego realizację.

natomiast Kaśka od razu  założyła ,że biedna dziewczyna będzie spędzała godziny przed lustrem żeby jakoś wyglądać

Nie założyłam z góry że jest nieatrakcyjna założyłam że jak każda kobieta nawet ta najbardziej atrakcyjna posiada dużo niezbędnych kosmetyków i gadżetów których używa. Muszę przyznać że często wiąże się to z pasją kupowania :)

przemek77

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 28 Stycznia 2017, 23:03:47 czas Polski »
Studentka wyluzuj  ;) : Tu na forum panuję taki zwyczaj ,że w większości postów musi się znaleźć jakaś wrzuta , ty bardziej do Speca  ;D
Wcześniej , czy później Ciebie też to spotka  ;)

Offline demolkaa

« Odpowiedź #38 dnia: 28 Stycznia 2017, 23:24:13 czas Polski »
Zielony nie zapomnij o schowku pod szufladami na ciuszki Miriam

kozio

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: 29 Stycznia 2017, 09:06:59 czas Polski »
Wypowiem się i ja choć wiele do powiedzenia nie mam...

Spece mój drogi, masz bardzo ładna żonę i miło mi było ją poznać szczególnie że akurat była karmiąca.

Zobacz czego używa stojąc przed  lustrem i zaplanuj na to miejsce. Tak czy inaczej czekam na realizację bo wiem że podjedziesz do tematu bardzo odpowiedzialnie.

Offline demolkaa

« Odpowiedź #40 dnia: 07 Lutego 2017, 18:28:10 czas Polski »
Dobra Zielony ja sie spiołem i zrobiłem w 2 dni taką

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #41 dnia: 07 Lutego 2017, 18:30:23 czas Polski »
Widzisz ? Wystarczyło zakupić festoo i jakie cuda wychodzą ;D

Offline demolkaa

« Odpowiedź #42 dnia: 07 Lutego 2017, 18:33:40 czas Polski »
No 355zł z przesyłką

kwita

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: 07 Lutego 2017, 18:53:38 czas Polski »
Specu, festoo to nie wszystko... Dopiero z rąk takiego MegaSpeca może wyjść coś pięknego. Jestem pod wrażeniem :)
A, że żona piękna to fakt ;), szczerze potwierdzam!

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #44 dnia: 07 Lutego 2017, 20:41:57 czas Polski »
Dziękuję. Nie przekaże ;D

Stanęło ma tym, że podaba się Jej pierwszy projelt bo nie ma być za duże. I jak stwierdziła jeśli przestanie wystarczać to zrobię nowe bo "przecież lubisz dłubać".
A jako, że lubię w Niej "dłubać" ;D to się zrobi ;D

Za około tydzień zaczynamy. Wcześniej czasowo nie dam rady.
Został mi jeszcze problem kolorystyki. Chcę rozjaśnić całość i może zaakcentować jakoś fronty coby nie była taka monolityczna bryła. Nie mam jeszcze weny.