07 Maja 2026, 22:03:21 czas Polski

Autor Wątek: Frezarka do krawędzi Festool OFK 500 Q  (Przeczytany 7627 razy)

przemek77

• Gość
Odp: Frezarka do krawędzi Festool OFK 500 Q
« Odpowiedź #30 dnia: 02 Lutego 2017, 21:43:03 czas Polski »
no proszę cię nie przesadzaj, ale ostatkiem sił dam 201zł.

Kozio odrobinę się spóźniełeś . A co do samej frezarki cena tej maszynki i tak jest niższa od ceny pojedynczego freza do niej :)

Offline gumajunior

« Odpowiedź #31 dnia: 02 Lutego 2017, 21:49:17 czas Polski »
Nie chcę tutaj siać zamętu ale mam wrażenie, że nie wszyscy mogą wiedzieć do czego ta frezarka służy i jakich frezów się używa.
Proponuję poszperać najpierw żeby później nie było zdziwienia.

Niezłe zagranie, zniechęcić kupujących aby samemu kupić taniej . Brawo :)

Offline gumajunior

« Odpowiedź #32 dnia: 02 Lutego 2017, 21:52:10 czas Polski »
120 dam
gdyby Cię nie przebili to była by twoja, za ten taniec Ci się należy :)

przemek77

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 02 Lutego 2017, 22:13:07 czas Polski »
Niezłe zagranie, zniechęcić kupujących aby samemu kupić taniej . Brawo

Kolego tu nie chodzi o nieczyste zagranie . Część z licytujących na pewno nie zdaję sobie sprawy z tego ,że do tej frezarki frezy są niestandardowe i przy okazji bardzo drogie dla amatora . Pojedyńczy frez to koszt około 200 zł . I info dla Ciebie , nie piszę tego postu po to ,żeby kupić frezarką bo ją posiadam ;)                  

kozio

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 02 Lutego 2017, 22:31:19 czas Polski »
Ja tylko napisałem ile dam ;D jak by coś tego to 18tego ;)

Offline bigber

« Odpowiedź #35 dnia: 03 Lutego 2017, 12:07:31 czas Polski »
Faktycznie frezy drogie, osłona kosztuje kilka razy tle co zwykła frezarka, w sumie nie wiadomo jak ona działa czy może łożysko nie wyje itp. kurde trzeba się zastanowić no ale z 202,21zł można zaryzykować   :-X

Offline bigber

« Odpowiedź #36 dnia: 03 Lutego 2017, 20:30:42 czas Polski »
Więc chyba wygrałem, teraz kwestia czy cena minimalna została osiągnięta, lecz patrząc na cytat kolegi to sprzedać już chciał za 120zł
120 dam
gdyby Cię nie przebili to była by twoja, za ten taniec Ci się należy :)

Dobra czekam na informację czy wpłacać kaskę czy nie

Offline gumajunior

« Odpowiedź #37 dnia: 03 Lutego 2017, 21:55:03 czas Polski »
Witam
licytacja dobiegła końca, dzięki co niektórym trochę burzliwa, jednak za cenę frezu nie oddam. jeśli ktoś będzie skłonny dołożyć 150zł możemy się dogadać. Oferta ważna do jutra do 20.00, po tym czasie ląduje na alle.... i niech się dzieje co chce.

myślałem że będzie to fajna zabawa i ktoś stanie się posiadaczem Festoola za niewielkie pieniądze ale kilka osób postanowiło zepsuć ta zabawę, tak sobie myślę - chyba się obawiali że im tytuły odbiorą.... król jest tylko jeden i niech tak zostanie :)

oddał bym taniej forumowiczom  ale kilka osób popsuło zabawę więc wystawiam na alle....

pozdrawiam

Offline Luzak

« Odpowiedź #38 dnia: 03 Lutego 2017, 22:14:47 czas Polski »
Super zabawa - sprzedam albo nie :-)

Offline bigber

« Odpowiedź #39 dnia: 03 Lutego 2017, 22:15:11 czas Polski »
350zł tez dobra cena wiec pewnie znajdziesz nabywcę, zabawa jak zabawa, czy ktoś popsuł nie zauważyłem

przemek77

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 03 Lutego 2017, 22:18:06 czas Polski »
oddał bym taniej forumowiczom  ale kilka osób popsuło zabawę więc wystawiam na alle....

Jeśli uważasz ,że psucie zabawy polega na uświadomieniu licytujących o cenie pojedynczego frezu do tej maszynki , to masz całkowitą rację : Strzel focha , bo jakoś musisz wyjść z niezręcznej sytuacji i sprzedaj gdzie indziej .

Offline gumajunior

« Odpowiedź #41 dnia: 03 Lutego 2017, 22:45:30 czas Polski »
Jeśli uważasz ,że psucie zabawy polega na uświadomieniu licytujących o cenie pojedynczego frezu do tej maszynki , to masz całkowitą rację : Strzel focha , bo jakoś musisz wyjść z niezręcznej sytuacji i sprzedaj gdzie indziej .

A ja byłem pewny na 100% że nie odpuścisz, no ale w końcu Ty juz masz OFK500.

Pozdrawiam

Offline gumajunior

« Odpowiedź #42 dnia: 03 Lutego 2017, 22:48:59 czas Polski »
Strzel focha , bo jakoś musisz wyjść z niezręcznej sytuacji i sprzedaj gdzie indziej .

Ale z drugiej strony dałeś możliwość tu licytującym zakupu na aukcji od 1zł bez ceny minimalnej. Aukcja niebawem sie pojawi i będziecie o tym poinformowani. Więc dzięki koledze będzie okazja zakupić poniżej mojego minimum .

Pozdtawiam

przemek77

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: 03 Lutego 2017, 22:54:13 czas Polski »
A ja byłem pewny na 100% że nie odpuścisz

Słuchaj ,źle mnie zrozumiałeś . Ja nie pisałem postów tylko , po to ,żeby wystraszyć konkurencję i kupić sprzęt za groszę . Poza tym meblami i stolarką zajmuję się zawodowo i nie kupuję używanych narzędzi bo po prostu mi się to nie opłaca .

mily68

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: 03 Lutego 2017, 23:49:24 czas Polski »
licytacja dobiegła końca, dzięki co niektórym trochę burzliwa, jednak za cenę frezu nie oddam. jeśli ktoś będzie skłonny dołożyć 150zł możemy się dogadać. Oferta ważna do jutra do 20.00, po tym czasie ląduje na alle.... i niech się dzieje co chce.

Aukcja niebawem sie pojawi i będziecie o tym poinformowani. Więc dzięki koledze będzie okazja zakupić poniżej mojego minimum

Wiesz, byłem skłonny dać te 350 zł ale po tym jak nerwowo reagowałeś i po Twoich niejasnych wypowiedziach co do formy i miejsca sprzedaży już mi przeszła chęć na Festoola w rozsądnych pieniądzach.
Powodzenia w zabawianiu się na Allegro.