19 Kwietnia 2026, 05:34:20 czas Polski

Autor Wątek: Strug z zestawem do montażu na pleckach Rebir IE-5708M.  (Przeczytany 4558 razy)

Offline Filo

Strug z zestawem do montażu na pleckach Rebir IE-5708M.
« dnia: 06 Lutego 2017, 12:57:06 czas Polski »
Mam do dyspozycji koło 1000 PLN na strug/grubościówkę ale ja czytam opinie to wszystko poniżej 2000 PLN to raczej problem niż narzędzie. Co sądzicie o takim strugu elektrycznym Rebir z wałkiem 155 mm i z możliwością montażu na pleckach z prowadnicą ?
Na filmach z krajów post radzieckich widzę, że mocno eksploatują te maszyny w tym do okorowywania bali.

kerry

• Gość
Odp: Strug z zestawem do montażu na pleckach Rebir IE-5708M.
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Lutego 2017, 13:08:11 czas Polski »
Już raz o tym dzisiaj pisałeś. Przedstaw się w odpowiednim dziale to może ktoś odpowie.

Offline Filo

« Odpowiedź #2 dnia: 06 Lutego 2017, 14:13:38 czas Polski »
Tak pisałem dzisiaj ale, ze umieściłem link do opisu tego narzędzia w konkretnym sklepie to dostałem bana i wpis wylądował w koszu. Przedstawiałem się kilka dni temu ale widać razem z banem to powitanie poleciało z forum - przedstawiłem się ponownie.

Jestem po długiej rozmowie z właścicielem forum, wyjaśniałem powód mojego usunięcia z forum, dowiedziałem się, że zgłaszaliście złamanie regulaminu - OK moja wina, tak było. Ale czemu już trzy razy zgłoszono powyższy wpis jako złamanie regulaminu to naprawdę nie wiem, proszę Was serdecznie jak uważacie, ze coś jest nie tak z moim wpisem to skomentujcie to, inaczej nie mam szans się poprawić ;)

Pozdr, Filo.

m_kola

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 06 Lutego 2017, 14:35:09 czas Polski »
Przyznam, że sam byłem zgłaszającym. Na bodajże 9 wcześniejszych postów w 3-4 pisałeś o tym samym. Reszta też niewiele wnosiła zatem uznałem to za spam.
Sam szef prosił by w takich sytuacjach nie dyskutować tylko zgłaszać.
Wybacz jeśli odbyło się to w takim nieporozumieniu. Ale na celowniku już jesteś ;)

Offline stachmiesz

• Hero Member
  • Ocena +0/-0
  • Lajf is brutal end ful of zasadzkas
  • View Gallery
« Odpowiedź #4 dnia: 06 Lutego 2017, 14:40:43 czas Polski »
Jeżeli nie ba Twojego wpisu z powitaniem, to przedstaw się ponownie. Przecież korona Ci z głowy nie spadnie, a i nikt krzywo nie będzie na Ciebie patrzał ;)

Offline Filo

« Odpowiedź #5 dnia: 06 Lutego 2017, 14:53:46 czas Polski »
Przedstawiłem się ;)

m_kola

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 06 Lutego 2017, 14:56:40 czas Polski »
Jesteś rozgrzeszony ;)

Offline stachmiesz

• Hero Member
  • Ocena +0/-0
  • Lajf is brutal end ful of zasadzkas
  • View Gallery
« Odpowiedź #7 dnia: 06 Lutego 2017, 15:59:23 czas Polski »
To teraz Ci powiem, że wg mnie 155mm to trochę mało.  Niech czasami Ci przyjdzie zrobić coś szerszego i będziesz klął.  Wg mnie szukaj coś od 200mm. 
To moje zdanie, poczekaj co inni, bardziej doświadczeni powiedzą ;)