Bo bardzo lubię sportowe modele tej mark, myślę że pasja dla każdego może być inna tak jak jeden woli znaczki a drugi granie na trąbce i dal nich nawzajem może to być dziwna pasja ale to już tam, mam też a4 b5 1,9tdi116km i od momentu jak mi PĘKŁ wał w silniku(bardzo rzadki przypadek podobno, w e46 2,0d podobno to nic dziwnego nawet są filmiki z takimi awariami) musiałem wydać na drugi silnik plus turbina bo geometra siadła i dwumas to już jakoś inaczej patrze na to, choć tak naprawdę to solidne auto, czy to multipla czy honda czy coś tam, ja tam wiole śmigać hondą czy multiplą nawet niż autobusem, korona z głowy mi nie spanie nawet jak by mi ktoś dał multiple :p wole tańsze a za gotówkę i mieć na inne swoje jeszcze pasje, zainteresowania niż w kredycie spłacać auto od Mirka co niemiec płakał jak na lawetę wciągali, syn przestał się do niego odzywać, żona rozwód wzięła a pies uciekł :p . fotografia to głównie amatorska, krajobrazy

a co do lotniska to nie będzie w sumie to po co jak miało by obsługiwać tylko krajowe loty a takie loty nie są jakoś zbyt dochodowe a dodatkowo zrobili referendum lipa wyszła z tego głosowania a w dodatku nawet kasy nie mają więc nie ma o czym mówić, a komu to potrzebne jak powiedziały starsze panie :p