22 Maja 2026, 06:42:50 czas Polski

Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 1568 razy)

Offline slalig

Witam
« dnia: 27 Stycznia 2014, 23:42:12 czas Polski »
Zwrócono mi uwagę więc to bez zbędnej zwłoki czynię...:) mam na imię Sławek (42) lata mieszkam i pracuję w Poznaniu. Prowadzę własne firmy z branży ochrony środowiska jednak od zawsze ciągnęło mnie do majsterkowania w teraz w wolnym czasie czynię...dotychczas były to prace bardziej precyzyjne gdzie zastosowanie ma raczej Dremel 4000 jednak teraz postanowiłem przesiąść się na cięższy sprzęt stąd moja obecność tutaj. Mam do odnowienia trochę rzeczy z drewna i kamienia gdzie po przeczytaniu kilku wątków utwierdziło mnie w przekonaniu iż znalazłem się w doborowym towarzystwie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:)

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
Odp: Witam
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Stycznia 2014, 23:45:49 czas Polski »
Witaj w naszym gronie. Pochwal się pracami jakie wykonałeś mikronarzędziami. Powodzenia.

Offline slalig

« Odpowiedź #2 dnia: 28 Stycznia 2014, 00:03:43 czas Polski »
Hej, sprzęt ten ma wiele zastosowań gdyż pozwala pracować nap wiertarce z prędkością nawet 35 000 tys obrotów na min więc gdzie możliwości tradycyjnego sprzętu kończą się na 15 000... z ostatnich prac to wykonałem wzornik systemu napowietrzania częściowo z polipropylenu do aeracji drobnopęcherzykowej, który będzie pracował w biologicznej oczyszczalni ścieków z niskoobciążonym osadem czynnym. Szczególnie duzo pracy było przy dyszach gdzie średnice otworów wylotu różnią się zaledwie o 0,1mm a mają znaczący wpływ na transport ładunku przez pompy mamutowe. Teraz postanowiłem odnowić sobie podłogę teakową w domu więc mój sprzęt odpada, a że mam pewną rękę nie mam wątpliwości iż sobie poradzę szczególnie z Wami:) dlatego tutaj jestem

Offline krzyś48

« Odpowiedź #3 dnia: 28 Stycznia 2014, 00:15:21 czas Polski »
a że mam pewną rękę nie mam wątpliwości iż sobie poradzę szczególnie z Wami:)
ze mną na pewno sobie poradzisz  ;D Witam i wybacz za łapanie  za słówka ;)

Offline Mack

« Odpowiedź #4 dnia: 28 Stycznia 2014, 12:10:43 czas Polski »
witam kolege pp fachu :)

Offline tomekz

• Moderator
  • Hero Member
  • Ocena +64/-7
  • View Gallery
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Stycznia 2014, 13:52:23 czas Polski »
Witam  ziomka ! :) dobrze  trafiłeś