26 Kwietnia 2026, 21:45:53 czas Polski

Autor Wątek: Nowa! Frezarka Festool DOMINO XL DF 700 EQ-Plus +łączniki+3 frezy nowe, ZESTAW  (Przeczytany 2519 razy)

Offline cutwood

Witajcie! :)

Sprzedam nową frezarkę do połączeń firmy Festool dodaję do frezarki 2 dodatkowe frezy 8mm i 14mm frez 12mm jest w zestawie do urządzenia do tego dodaję jeszcze bukowe pręty łączniki (8x750 mm- 36 sztuk) też firmy Festool i 3 nowe łączniki mechaniczne (dla przetestowania) :)

Gwarancja, Sprzęt (nie włączony ani razu) zarejestrowany na festool.pl  Wystawiam fakturę

Powód sprzedaży: Pozbywam się narzędzi z dotacji unijnej, kupiłem ją niecały rok temu bo myślałem, że zacznę robić drewniane łóżka i stoły, ale plany się pozmieniały i teraz zajmuję się wycinką drzew.

cena 4300 zł za wszystko

Mogę więcej zdjęć przesłać na maila

Pozdrawiam Krzysiek :)
tel. 662-125-888

MChObi

• Gość
Odp: Nowa! Frezarka Festool DOMINO XL DF 700 EQ-Plus +łączniki+3 frezy nowe, ZESTAW
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Czerwca 2017, 09:44:14 czas Polski »
Powód sprzedaży: Pozbywam się narzędzi z dotacji unijnej, kupiłem ją niecały rok temu

Zanim ją sprzedaż upewnij się ( w warunkach dotacji ) że n ie musisz ją mieć na stanie przez rok .Przeważnie w umowie masz informację że zakupiony sprzęt nie może być odsprzedany przez jakiś czas .

Offline cutwood

Odp: Nowa! Frezarka Festool DOMINO XL DF 700 EQ-Plus +łączniki+3 frezy nowe, ZESTAW
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Czerwca 2017, 09:55:04 czas Polski »
Powód sprzedaży: Pozbywam się narzędzi z dotacji unijnej, kupiłem ją niecały rok temu

Zanim ją sprzedaż upewnij się ( w warunkach dotacji ) że n ie musisz ją mieć na stanie przez rok .Przeważnie w umowie masz informację że zakupiony sprzęt nie może być odsprzedany przez jakiś czas .

Właśnie minął ten czas (1 rok) przekwalifikowałem się na wycinkę drzew także to narzędzie nie jest mi potrzebne, dziękuję za troskę :)

Offline cutwood

« Odpowiedź #3 dnia: 04 Czerwca 2017, 08:15:13 czas Polski »
Za "moje" pieniądze i taka cena?  ;D ;)

Cały ten zestaw kosztuje w sklepie 5000 zł, mój zestaw jest nowy (jak ze sklepu) tylko przeleżał rok i teraz ma 2 lata gwarancji. To ile ma kosztować?  :P

Offline Lirorobert

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +9/-0
  • View Gallery
    • Lirorobert
« Odpowiedź #4 dnia: 04 Czerwca 2017, 08:41:00 czas Polski »
Ja mogę nową kupić za 4200.
Gwarancja 3 lata od dnia zakupu.
Trochę sporo chcesz.

Offline cutwood

« Odpowiedź #5 dnia: 04 Czerwca 2017, 09:18:50 czas Polski »
Ja mogę nową kupić za 4200.
Gwarancja 3 lata od dnia zakupu.
Trochę sporo chcesz.

Jak widać w poście tu nie chodzi tylko o frezarkę, tylko również o drogie frezy i pręty(łączniki), a jeśli chodzi o samą XL DF 700 to nie wiem w jakim sklepie można ją kupić za 4200 zł widocznie masz dobre rabaty. Ta kwota którą podałem jest do negocjacji także spokojnie

Nożyk

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 04 Czerwca 2017, 09:43:32 czas Polski »
A czy to jest dział Sprzedam, czy dysputy nad faktem kto jakie ma rabaty.
Widzę, że tu sporo osób lubi bić pianę. To sprzedający decyduje jakiej kwoty oczekuje i czy ewentualnie może coś opuścić.Jesli jest ktoś zainteresowany to wali na stronę i tam się dogaduje.
Ciekawi minie czy o cenę chleba czy bułki też tak się puszycie w sklepie?

Offline krzyś48

« Odpowiedź #7 dnia: 04 Czerwca 2017, 10:56:47 czas Polski »
Ciekawi minie czy o cenę chleba czy bułki też tak się puszycie w sklepie?
Jak nie..jak tak.. :P
Jak się daje,tak się kraje-będąc na rynku,często próbuje się targować,po to rynek(bazar)
Znaczy po ile,i dlaczego tak drogo ;D
A jeśli chodzi o sklep to także można targować,meble,AGD itp-zawsze na lody zostaje,a i pogadać można :)

sporo osób lubi bić pianę.
Nie krępuj się,bij i ty ;D
W granicach rozsądku,ma się rozumieć ;)

Nożyk

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 04 Czerwca 2017, 11:40:38 czas Polski »
Szto Ty gawarisz Tawarisz?

Offline cutwood

« Odpowiedź #9 dnia: 06 Czerwca 2017, 21:12:48 czas Polski »
NOWA CENA 4100 zł ze wszystkim