13 Czerwca 2026, 06:08:42 czas Polski

Autor Wątek: Blog techniczny - konstrukcja ogrodu zimowego  (Przeczytany 4241 razy)

Offline Lechu

Blog techniczny - konstrukcja ogrodu zimowego
« dnia: 18 Lipca 2017, 21:37:40 czas Polski »
Poszukując informacji na temat budowy ogrodu zimowego trafiłem na poniższą stronę.

http://oknadrzwiogrodyzimowe.blogspot.com

Generalnie blog mocno powiązany z jednym z producentów ogrodów zimowych, drewnianych okiennic, okien drewnianych z kujawsko-pomorskiego. Przy czym autor nadal dzieli się wieloma informacjami na temat szczegółów technicznych konstrukcji drewnianych ogrodów zimowych.

Dla mnie bardzo pomocne, bo poza naszym forum i tym blogiem niewiele znalazłem rzeczowych informacji na ten temat.

Offline norbert_o

Odp: Blog techniczny - konstrukcja ogrodu zimowego
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Lipca 2017, 10:37:12 czas Polski »
Jest trochę wiedzy jednak jest to kropla w morzu. W internecie nie znajdzie się zbyt dużo ponieważ w Polsce jest mało producentów ogrodów zimowych w technologi drewno-aluminium. Więcej znajdzie się producentów ogrodów zimowych aluminiowych.

Offline Lechu

« Odpowiedź #2 dnia: 19 Lipca 2017, 20:48:23 czas Polski »
Hej Norbert. Potwierdzasz moje spostrzezenia. Niewiele jest informacji w polskim internecie. Moze kojarzysz jakies strony w tym temacie anglojęzyczne?

Offline marcin6391

« Odpowiedź #3 dnia: 11 Lutego 2018, 16:19:54 czas Polski »
Odświeżam, bo też mi tej wiedzy potrzeba ....

Offline JedruS

« Odpowiedź #4 dnia: 15 Maja 2019, 09:14:28 czas Polski »
Odświeżam. Rzeczywiście, przejrzałem pierwsze kilka wyników i w każdym przewijały się aluminiowe elementy.