10 Czerwca 2026, 20:38:49 czas Polski

Autor Wątek: Laptop Satellite L505-13D  (Przeczytany 3865 razy)

Qiub

• Gość
Odp: Laptop Satellite L505-13D
« Odpowiedź #15 dnia: 25 Lipca 2017, 20:21:29 czas Polski »
ha! teraz sie doczytalem

cumbajszpil chcial mnie podkupic! To go gryzlo !  Ale ja dawalem lepsza walute!

no chyba w notebooku za 300 zeta nie spodziewales sie kupic opterona, 512gb ramu, nvme i do tego windowsa 98 z oryginalna naklejka ;D

nie pekaj i nie spinaj sie ;D

srasz sie o dyski, naklejki a trzeba bylo kupic i zapytac ludzi, ja np nie tak dawno wywalalesm dyski 2.5 7.2rpm i nikt kuwa nie chcial. :D ssdkow im sie zachcialo ;D

Qiub

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 25 Lipca 2017, 22:30:52 czas Polski »
cumbajszpil a nie wyczules sarkazmu ??

bo to ze pytasz to akurat rozumiem ale Panie ... no to 300 stowki, ja wiem, zdaje sobie sprawe ze to jednak 300 ale za uja wafla nie kupisz nic dobrego z takiego sprzetu za ta kase, no chyba ze komus totalnie nie zalezy.

pisales ze dasz sobie rade sam bo cos sie znasz - to w porzadku i chwalic ze sa ludzie ktorzy jeszcze cos chca naprawiac a nie tylko kupowac jak wiekszosc spoleczenstwa... w sumie ja tez tak robie ile potrafie i ile moge.

aleeeeeeeee... na czacie pisalem kilka razy ze mam graty do zabrania, kurier i sprzet twoj. mialem kilka dyskow, wiekszosc nowek zamienialem seryjne na ssdki, zarowki led, itp. pierdoly i uwierz mnie ze chyba tylko jedna osoba cos wziela. Za frajer... czyli jednak nie wszyscy chca Cie wkurwic.

Po za tym wiesz ze na forum jest kilku IT wiec trza brac sprzet i napisac posta ze jakby kto mial dysk to dawac, zawsze to taniej niz alledrogo kuriera 20pln zaplacic.

nastepnym punktem wiesz partycja recovery - jak pisales sie znasz wiec wiesz ze i tak na cholere ci ta malo cenna informacja.

Nie jestem madrzejszy od wiekszosci ludzi na ziemi ale staram sie poglebiac swoja wiedze...

Cudze sprawy mnie totalnie wala z gory na dol, naprawde mnie uwierz ze nie nakrecaja. Nie interesuje mnie czy wierzysz w boga, makaron spagetti czy miales same piatki w szkole i jakie masz zdanie o naszym rzadzie ;D

Wyrazasz swoje zdanie i to sie ceni, jesli poczules sie dotkniety moimi wpisami to pewnie nie Ty jeden ;D

Nie spinaj sie, nie przejmuj sie... zyj swoim tempem

A co do notebookow i innych pierdolek to jest dzial KUPIE ale zawsze mozesz napisac w nim wprost ze przygarniesz kompa, notebooka. Uwierz mnie ze predzej czy pozniej zawsze sie znajdzie ktos kto ma jakis sprzet ktory Ci bardziej albo mniej spasi i pewnie go sie pozbedzie za przyslowiowa flaszke.

Mnie korona z glowy nie spadnie jak czegos nie wiem a zapytam, korona tez z glowy mnie nie spadnie jak pierdolne glupote a ludzie mnie zrypia ;D  zycie jest za krotkie zeby sie  srac :D

W ramach rekompensaty psychicznej spowodowanej moim niegodnym zachowaniem, wklejam stary ale jary wierszyk ;D

Przełożonych się nie lękaj
Mało rób a dużo stękaj
Nie krytykuj nie podskakuj
Siedź na dupie i przytakuj.
Lecz nie przejmuj się swą rolą
Bo i tak Cię o p i e r d o l ą.
A nie przejmuj się swą pracą
Bo i tak Ci mało płacą
Gdyż wydajność twojej pracy
Nie pokryje fundusz pracy
A gdy jesteś w niskiej grupie
Wolno mieć Ci wszystko w dupie.
Za pięć druga bierz kapotę
Pierdol szefa i robotę
Tak dożyjesz starczej renty
Nigdy w dupę nie kopnięty
Żebyś z głodu nie umierał
Rentę będziesz sam pobierał
Tak nie dużo tak nie mało
Byle na kartofle stało
A gdy przyjdzie życia kres
Powiedz wszystkim: SRAŁ WAS PIES!!!

PS. Jesli Ci sie nie spodoba wierszyk to pisz, wkleje cos o jednorozcach ;D

Sylwek

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 26 Lipca 2017, 10:29:54 czas Polski »
hehe, widać, że wierszyk skopiowany, nie Twój, bo z PL znakami :)

Offline marcin6391

« Odpowiedź #18 dnia: 26 Lipca 2017, 17:12:54 czas Polski »
Qiub, jak będziesz miał jakiś dysk, to daj znaka na P W.
Na czAta rzadko zaglądam...