29 Kwietnia 2026, 21:03:32 czas Polski

Autor Wątek: Rozbieralna komoda  (Przeczytany 8749 razy)

Offline robson

Odp: Rozbieralna komoda
« Odpowiedź #45 dnia: 23 Grudnia 2015, 20:10:16 czas Polski »
Moim zdaniem , wkręty czy też konfirmaty powinny być na boczkach szuflad  :)
a płyta rzeczywiście ciekawa

akwa-stolarz

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: 23 Grudnia 2015, 20:33:32 czas Polski »
Ta wewnętrzna szuflada jest cofnięta od głównej o 20 mm więc można się pokusić o przykrecenie frontu. Chcę też tam dodać wpuszczane uchwyty bo nie wygodnie się otwiera

wysłane przy użyciu tapatalk

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #47 dnia: 23 Grudnia 2015, 20:49:55 czas Polski »
Obawiam sie, ze 20 to za malo na front i uchwyty

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

akwa-stolarz

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: 23 Grudnia 2015, 21:12:59 czas Polski »
Sprawdzałem. Płyta 16 mm na front a uchwyt wpuszczany wystaje 2 mm więc razem 18 mm. Ale chyba zostanę przy zaslepkach :-)

Specpiotr,  zamówiłes wiertła? Daj znać jak Ci się spisują.  Mi jako amatorowi były bardzo przydatne.  Co do metalbox ów to też już ich nie lubię

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #49 dnia: 23 Grudnia 2015, 21:21:02 czas Polski »
Jeszcze nie zamowilem bo hasla z ebaya nie pamietam a na email nic nie przychidzi (:- Widze tylko, ze to 4 rozne wymiary ale nie szkodzi. Dojdzie tylko email z przypomnieniem hasla to zamawiam

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
 Obawiam sie tylko, ze rzadko ich bede uzywal. Tak jak kiedys pisalem kwestia przyzwyczajenia ale w tym wypadku mozliwe, ze zmienie przyzwyczajenie :-)

Ps2. Ja jaj robie szuflady to boczki ida po calosci. Jak zaloze front to nie widac rantow przedniej plyty.
« Ostatnia zmiana: 23 Grudnia 2015, 21:24:45 czas Polski wysłana przez SpecPiotr »

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #50 dnia: 03 Stycznia 2016, 22:20:18 czas Polski »

Specpiotr,  zamówiłes wiertła?

Jako uzytkownika ebay spytam. Mozliwe, ze po dlugim czasie nieuzywania usuna mi konto ? Zanim odpisza spytam Ciebie. A nuz cos wiesz. Na bank dobry login. Pamietam bo charakterystyczny a tu wciaz wyrzuca.

akwa-stolarz

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: 04 Stycznia 2016, 08:26:25 czas Polski »
Niestety nie pomogę Ci. Ale z ciekawości zapytam, kiedy ostatni raz się logowałeś na to konto? Ja przez pewien okres też nie korzystałem z ebay (jakieś pół roku) i było ok. Nie dostałeś maila z jakimś przypomnieniem?

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #52 dnia: 04 Stycznia 2016, 08:39:35 czas Polski »
Ze 4 lata bedzie ;) Poczekam az odpisza a jak nie to zaloze nowe konto i tyle. Emaila moze i dostalem ale wtedy uzywalem konta na wp ktorego tez dawno nie uzywalem odkad mam tel z androidem. A haslo wpadlo w czelusci pamieci :-)

Offline arturs

« Odpowiedź #53 dnia: 06 Stycznia 2016, 22:15:44 czas Polski »
ee.. na ebay nie logowałem się z 5-6 lat i ostatnio coś kupowałem i konto działało..

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #54 dnia: 06 Stycznia 2016, 22:27:34 czas Polski »
Ale nawet jak wpisze szukanie uzytkownika to wyskakuje, ze takiego nie ma. Juz zalozylem nowe konto. Ale nie robmy offtopu juz  ;)