A tego Ci nie powiem teraz dokladnie bo ja juz mam machiny jakis czas a teraz cos moglo isc w dol albo w gore
ale zwykly perforowany alu to kolo 500pln a z noga to kolo 1000 wiec tanio nie jest
zanim kupilem i negocjowalem warunku to koles powiedzial wprost ze przy maszynie bedzie cos taniej bo zejdzie na calosci a pozniej to bedzie duzo bo urwac duzo nie urwie
a i jeszcze sobie przypomnialem ze do przedluzen potrzebujesz takie szyny prowadzace do srodka cos kolo 200stowek na plny
a czy warto? Warto i sie nie zastanawiaj! Robota na planerze inna jest i dluzsze elementy skitrasz bez problemow. 2 stoly tansze po 40cm albo te wieksze z nogami po 80cm i walisz dechy albo kantowki po 4m spokojnie bez obaw ze ci cos ucieknie.
Ale najlepiej dopytaj bo moze sie okazac ze dla Ciebie teraz bedzie inna cena. Ale takie elementy to juz musisz miec warsztat ja mam teraz ledwie 7m i dlugich elementow juz tak nie ciagne ale stoliki mimo wszystko robote robia. Jesli jednak nie masz kasy na nie to olej kupisz jak zobaczysz ze jest potrzeba za miecha czy dwa. Jak bierzesz w leasing to sie nie zastanawiaj nawet!!!!!!!!!!!!!
Teraz patrzalem w katalogu i masz na stronie 415 i 416 tylko ja mam ceny teraz w ojro i katalog nie najnowszy chyba bo 2016 jak kupowalem.
Najlepiej Panie w katalog ziorna bo sa tansze z zeliwa przedluzenia, sa stalowe z noga, drazkowe, anodowane alu, itp
Moje zdanie jest takie... najpierwejszej

popytaj mendow how much is the fish! Bo sie okaze ze duzej roznicy nie bedzie a dokupisz w razie W pozniej!