23 Czerwca 2026, 13:55:11 czas Polski

Autor Wątek: Mały problem z dłutami Narex  (Przeczytany 11361 razy)

Offline 91az

Odp: Mały problem z dłutami Narex
« Odpowiedź #30 dnia: 10 Lutego 2016, 10:52:38 czas Polski »
Dziękuję za informację. Na razie nie miałem okazji męczyć Premium z pobijakiem, zobaczymy - może mi się upiecze i skuwki wytrzymają cięższą pracę.

Offline axer

« Odpowiedź #31 dnia: 22 Lipca 2016, 07:38:37 czas Polski »
Wygląda na to, że mi też trafiła się skopana partia Premiumów. Nie krzywią się, ale mosiądz pęka na potęgę (używam drewnianego młotka, też z Narexu). Krzysiek, długo czekałeś na wymianę?

krzysiek

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 22 Lipca 2016, 07:43:54 czas Polski »
Musisz skontaktować się ze sklepem , w którym kupiłeś te dłuta ( chyba nawet domyślam się który).
Daj znać co Ci odpowiedzieli , od tego zależy dalsze postępowanie. Przypuszczam ,że będą się w pierwszej kolejności kontaktować z Narex'em albo dystrybutorem Narex'a - jeżeli to nie ten sklep , o którym myślę.

Offline axer

« Odpowiedź #33 dnia: 07 Sierpnia 2016, 14:00:47 czas Polski »
Dłuta i tarniki z wadliwej partii - łącznie 14 sztuk - bez problemu wymieniono mi na nowe (także te, które nie miały spękanych obejm). Całość trwała niecały tydzień.

Offline jara

« Odpowiedź #34 dnia: 25 Października 2016, 15:47:47 czas Polski »
Dziś dotarły do mnie narex premium 6-26-40 kupiłem je na allegro i podejrzanie lekkie rękojeści mają, podobno to grab a w ręku przypominają ciężar sosny-też macie podobne doświadczenia?

Offline jara

« Odpowiedź #35 dnia: 25 Października 2016, 22:32:44 czas Polski »
Sam sobie odpowiem :-) Rękojeści lekkie i nie wiem z czego są ale stal super -namachałem się przy ostrzeniu więc to nie podróba.