Cześć

Mam na imię Joanna, mieszkam w Małopolsce. Staram się zdrowo żyć, nie krzywdzić innych i generalnie kierować własnym rozumem

Żadnej pracy się nie boję, tak że murowałam już ściany, kopałam doły i nawet zdarzyło się gnój przerzucać

Lubię drewno i pracę z nim, aczkolwiek do tej pory jedynie było to malowanie, niewielkie przerabianie tudzież amatorskie rysowanie mebli, które wykonał ktoś inny.
Teraz postanowiłam przejść na wyższy level i zrobić sobie drewniane szafki do kuchni. Żadne ą i ę ale żeby było ładnie i funkcjonalnie.
Wymyśliłam, że zamówię surowe drewniane korpusy do złożenia i fronty, reszta to będzie praca własna. Na zamówienie poczekam około miesiąca, do tego czasu chcę skompletować akcesoria meblowe i przygotować się do montażu. Korpusy będą wymagały lekkich przeróbek, bo nie odpowiadają mi ich rozmiary.
Z wykształcenia jestem biologiem, nie mam nic wspólnego ze stolarstwem

Ale tak samo było z budownictwem, a udało nam się z razem mężem dom wybudować, korzystając ze wsparcia i doświadczenia Forumowiczów. Może z meblami też dam radę

Przystępuję zatem do czytania Forum, pewnie trochę minie, zanim cokolwiek napiszę