Cześć wszystkim!

Mam na imię Hubert 36l. Stolarstwo to moje hobby od najmłodszych lat.Mój dziadek zaszczepił we mnie zamiłowanie do drewna.Nauczył mnie podstaw obróbki i szacunku do materiału.Za tamtych lat robiłem z nim wszystko ręcznie.Na kilka musiałem jednak zostawić moje zamiłowanie :(Poznałem moją obecną,ukochaną żonę i wyprowadziłem się z moich rodzinnych stron.Oczywiście zostawiając kupę wspaniałych wspomnień.Jednak jak zawsze powtarzam-NIE MA TEGO ZŁEGO!!! Trafiłem do SUPEEEEER rodziny i co się okazało-że mój teść także uwielbia drewno!Co prawda nie jest stolarzem ale jego praca umożliwia mu ciągły kontakt z nim.Z jego pomocą posiadam dziś maszyny które ułatwiają mi pracę.Jestem szczęśliwy że znów mogę pogłębiać swoją pasję

Szkoda tylko że nie mogę już pochwalić się mojemu dziadkowi

Moja kochana żona wspiera mnie w moim hobby i pomaga spełniać "moje zachcianki stolarskie".Mamy małą córeczkę i staram się podzielić czas na wszystko.Posiadam już na swoim koncie parę udanych projektów i myślę że forum jak i kanał na YT pomogą mi się szkolić i uzupełniać moje braki z wiedzy a także poznać innych zarażonych "tą chorobą" Pozdrawiam wszystkich i życzę samych sukcesów!!!