22 Kwietnia 2026, 07:08:39 czas Polski

Autor Wątek: JULA - promocje  (Przeczytany 135014 razy)

daka

• Gość
Odp: JULA - promocje
« Odpowiedź #300 dnia: 02 Listopada 2017, 17:19:54 czas Polski »
można dokupić kamienie jarzma proxxona i pokombinować

Offline bimki

« Odpowiedź #301 dnia: 02 Listopada 2017, 23:30:33 czas Polski »
ja dzisiaj kupiłem w Gliwicach - było jeszcze chyba 4-5 sztuk.
Koleś powiedział, ze w  zestawie są oba typy mocowania, ale jeszcze nie rozpakowałem bo późno wróciłem...

pozdr

Offline L4

« Odpowiedź #302 dnia: 02 Listopada 2017, 23:47:03 czas Polski »
Instrukcja mówi o brzeszczotach i brzeszczotach ze sworzniem, o to kaman?

Offline bimki

« Odpowiedź #303 dnia: 03 Listopada 2017, 00:04:49 czas Polski »
wydaje mi się, że tak.

Offline Raus

« Odpowiedź #304 dnia: 03 Listopada 2017, 10:08:19 czas Polski »
Dzięki za info odnośnie promocji - kupiłem i ja :-)
Totalnie nie mam doświadczenia w tym sprzęcie - nie wiem na co zwrócić uwagę itp, ale jako, że moja kobieta daje mi do wycięcia coraz wiecej kształtów, których zwykła wyrzynarką nie daję rady wyciąć to pomyślałem, że za taką cenę grzech nie spróbować;-?

Ps. W Szczecinie na dana chwilę jeszcze 3 sztuki zostały

Offline draax

• Sr. Member
  • Ocena +0/-0
  • Jesli wyglada na proste, to jest proste!
  • View Gallery
« Odpowiedź #305 dnia: 03 Listopada 2017, 10:50:36 czas Polski »
No i co zrobiliscie? Tez mam :D

W Jula Janki przyjechalo kilka sztuk tej wyrzynarki w dostawie, wiec jeszcze mozna ja lyknac w tej cenie.
W zestawie jest tez mocowanie na brzeszczoty bez przetyczki, wiec jest dobrze. Rozmiar brzeszczotow to 130mm.

Ktos moze polecic dobre brzeszczoty okragle w tym rozmiarze?

Offline chaos

« Odpowiedź #306 dnia: 03 Listopada 2017, 10:53:50 czas Polski »
W zestawie jest tez mocowanie na brzeszczoty bez przetyczki, wiec jest dobrze. Rozmiar brzeszczotow to 130mm.
no to problem z głowy.
Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego

daka

• Gość
« Odpowiedź #307 dnia: 03 Listopada 2017, 11:03:28 czas Polski »
Panowie ja jako doświadczony wycinacz :D no już 2 tygodnie jadę i przetestowałem chyba z 8 rodzajów brzeszczotów
nie wiem dlaczego ludzie się podniecają brzeszczotami o przekroju okrągłym toż to lipa pipa straszna:D
polecam silver reverse pinqiun rozmiar zależy do czego potrzebujemy, ale naprawdę robią super robotę :D

Offline Roobertt

« Odpowiedź #308 dnia: 03 Listopada 2017, 12:36:44 czas Polski »
To i ja do Wrocławia pojechałem aby to kupić i mam
Cena i forum czyni cuda,bo nie wiem po co mi to jeszcze
Gdzie brzeszczoty dokupić dobre

daka

• Gość
« Odpowiedź #309 dnia: 03 Listopada 2017, 12:37:45 czas Polski »
:D dobre

meridox

• Gość
« Odpowiedź #310 dnia: 03 Listopada 2017, 12:41:37 czas Polski »
to i ja opowiem wam historię moją z tą włosówką ;) tak jako ciekawostkę

zakupiłem ją we wtorek w sklepie internetowym Juli gdyż w stacjonarnym w Gdańsku była nie dostępna, w środę z rana dostałem maila od kuriera że dostali zgłoszenie o odbiór paczki dla mnie ze sklepu i poinformują  gdy tylko zostanie odebrana.
Dziś byłem przy okazji w Juli w Gdańsku i ku mojemu zdziwieniu na sklepie stoi kilka sztuk w promocyjnej cenie wiec pomyślałem że zrezygnuję z zamówienia internetowego i od razu kupię i już dziś będę się nią  cieszył :) udałem się do pani w punkcie obsługi zapytać jak to ugryźć żeby anulować zamówienie internetowe i dostałem numer tel bezpośrednio do sklepu internetowego. No to dzwonię i pani informuje mnie że nie mogę już wycofać zamówienia ( można to zrobić tylko przez 2 godziny od kliknięcia kupuję ). Mogę oczywiście nie odebrać jej od kuriera, albo odesłać ją w ciągu 2 tygodni albo zwrócić bezpośrednio w sklepie stacjonarnym bez ponoszenia żadnych kosztów itp.

i gdzie tu logika? mogę jej nie odebrać bez konsekwencji gdzie sklep traci na przesyłce kurierskiej a nie mogę wycofać zamówienia gdzie pracownik  nie musi jej przygotować do wysyłki i nie muszą płacić za kuriera , normalnie bezsens ;D

to jeszcze pytam się pani czy już została wysłana, po podaniu danych pani sprawdziła i powiedziała że już opuściła Szwecję i teraz płynie statkiem do Polski ??? i jutro powinna być w ich magazynie centralnym w Komornikach skąd zostanie wysłana kurierem do mnie i powinna do mnie dotrzeć w poniedziałek bądź wtorek , pomijam że jak ją kupowałem to termin dostawy było 1-2 dni robocze .

ot  taka moja przygoda z włosówką ;D

Offline L4

« Odpowiedź #311 dnia: 03 Listopada 2017, 13:00:06 czas Polski »
Jak się nie wpisało takiej opcji w specyfikacji systemu obsługi zamówień to trzeba płacić za przesyłkę, bywa.
Ciekawy system mają swoją drogą.

Offline Raus

« Odpowiedź #312 dnia: 03 Listopada 2017, 13:15:41 czas Polski »
Takie coś w zestawie:

Offline stachmiesz

• Hero Member
  • Ocena +0/-0
  • Lajf is brutal end ful of zasadzkas
  • View Gallery
« Odpowiedź #313 dnia: 03 Listopada 2017, 13:17:11 czas Polski »
Nie wiem po co by mi to było, ale skoro wszyscy kupują, to i może mnie się przyda....  ;D
A tak poważnie: wczoraj byłem z kobitą w sklepie. Stoimy Koło wieszaka, jedna pani kończy oglądać jakiś ciuch i go odkłada z zamiarem odejścia. Moja mówi do mnie: o, zobacz jaka fajna bluzka. Na to tamta kobieta spowrotem złapała bluzkę, którą dopiero co nie była zainteresowana i poleciała do kasy :D patrząc na minę mojej nie mogłem wytrzymać i parsknąłem śmiechem. Oczywiście usłyszałem jakiś komentarz typu " czego rżysz" i coś tam o głupim babsku, ale nie wiem o co chodziło, bo zaraz wyszła wkurzona ze sklepu, a ja "rżąc" poszedłem za nią :D

daka

• Gość
« Odpowiedź #314 dnia: 03 Listopada 2017, 13:32:18 czas Polski »
Takie coś w zestawie:
ciekawe jak się montuje te bez przelotki