Witam. Śledzę forum DiD jak i filmy na yt, szukałem trochę w googlach ale mam pewien problem w którym mam nadzieję miłośnicy drewna pomogą

Otóż stolarzem nie jestem, czasem jak coś potrzeba to zrobię z drewna ale ze sprzętem szału też nie ma, raczej elektronika, troche samochody jednak nie w tym rzecz. Mam mały problem, mianowicie nie chcę kupować standardowej tablicy narzędziowej

tylko wykonać sam z drewna. Optymalne rozmiary to 90x60cm to mojego garażu. Poszczególne uchwyty też będę robił samodzielnie np na wkrętaki, klucze, kombinerki, obcęgi itp. Chciałbym to zrobić z płyty OSB bo tylko takową posiadam. Czy to dobry materiał? Powiercić otwory co 2cm (mniej więcej). Do wieszania uchwytów użyłbym samych haków

. Nie będzie tych haczyków aż tak dużo i jakichś wielkich bo nie każdy klucz osobno tylko np 2 do uchwytu kluczy, uchwyt miałby się składać ze sklejki i 2 deseczek przyklejonych, rozszerzających się ku dołowi, i coraz bardziej oddalających się od sklejki, ponacinanych tak żeby klucze dobrze wchodziły. Jakbyście mieli jakieś pomysły i uwagi to będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.