Drogi Panie nie wiem czy wiesz skąd się nazwa tego wątku "Hyde Park Domidrewno" ?
No cóż Drogi Panie, niby drobiazg, ale: Tytuł tego wątku, to "Emigrancie czy ci nie żal?". "Hyde Park......." to tytuł jednego z działów Forum.
" pisz na watkach gdzie faktycznie masz wiedzę, doświadczenie i osiągnięcia czyli tematycznych dom i drewno.."
- będę pisał gdzie będę chciał, nie jesteś osobą, która będzie mnie cenzurować - przecież tego samego domagasz się dla siebie.
- "Z wiedzy fachowej nie wynika wiedza o życiu, wartościach, ocenach.
Niestety u Ciebie to się sprawdza - super fachowiec ale życiowo, no cóż nie ten wątek nie pisz tutaj więcej."
Nic nie wiesz drogi kolego o mojej wiedzy i doświadczeniu życiowym i przekonaniach, nie wiesz też nic o moim fachu. Stolarstwo jest moim hobby, pasją, którym zająłem się od kilku lat będąc na emeryturze. Zawód, zresztą nie jeden mam zupełnie inny. Przykro mi, że nie podzielam Twoich wartości, ocen i przekonań ale tak się składa, że mam je własne, zapewniam że bardzo konkretne.
Nie mam zamiaru przedstawić Ci swojego życiorysu, aby Cię przekonać, że się mylisz. Jestem już w tym wieku, że nic nie muszę, nie muszę, ale i nie chcę też poznawać Twojej drogi życiowej. Życzę powodzenia
Z wyrazami szacunku
amgorg