25 Kwietnia 2026, 16:50:12 czas Polski

Autor Wątek: Pogaduszki 24h o wszystkim i o niczym.  (Przeczytany 465086 razy)

Offline Przemcio

Odp: Pogaduszki 24h o wszystkim i o niczym.
« Odpowiedź #2235 dnia: 16 Czerwca 2016, 23:49:00 czas Polski »
A kregowskie sa zle??

Czy po prostu drogie i szukasz tańszej alternstywy.

Ja z jigiem kupiłem 300. Jak bedzie ok to kupie wiaderko ori wkretów. :) ale jak znajdziesz ciekawa alternatywę to smialo daj znac ;)

Offline jara

« Odpowiedź #2236 dnia: 17 Czerwca 2016, 08:36:18 czas Polski »
Dzięki, szkoda, że nie mają na torx przy dokręcaniu zdecydowanie łatwiej w tych połączeniach. Trzeba by się jeszcze dowiedzieć jaka jest średnica tych kołnierzy przy dłuższych wkrętach (może być max 9 mm). Ja mam za miedzą marcopol- duży producent śrub i jeszcze większy sklep posiadają ale wkrętów takowych nie mają.

marek_b

• Gość
« Odpowiedź #2237 dnia: 17 Czerwca 2016, 12:41:23 czas Polski »
Witam
Mój wpis o tyle jest związany z drewnem. że jesteśmy w drewnianej chacie w górach. Z uwagi na dzisiejszy mecz zabrałem mały telewizor i antenę pokojową. Aktualnie oglądam mecz Ukraina - Irlandia Płn, a wcześniej Anglia - Walia z nadajnika słowackiego Dvojka HD. Małą Słowację stać, nas nie stać.
Nie rozumiem ??? O co Ci chodzi !!! Polsat solorza ??? Wyartykułuj !!!

Nie rozumiem ?? O co chodzi autorowi ?? O Polsa
Witam
Mój wpis o tyle jest związany z drewnem. że jesteśmy w drewnianej chacie w górach. Z uwagi na dzisiejszy mecz zabrałem mały telewizor i antenę pokojową. Aktualnie oglądam mecz Ukraina - Irlandia Płn, a wcześniej Anglia - Walia z nadajnika słowackiego Dvojka HD. Małą Słowację stać, nas nie stać.
Witam
Witam
Witam

mily68

• Gość
« Odpowiedź #2238 dnia: 17 Czerwca 2016, 12:44:09 czas Polski »
Marek coś Ty nakombinował z tym postem?

kerry

• Gość
« Odpowiedź #2239 dnia: 17 Czerwca 2016, 13:06:24 czas Polski »
Jeszcze go trzyma po wczorajszym...:)

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
« Odpowiedź #2240 dnia: 17 Czerwca 2016, 13:28:53 czas Polski »
O co Ci chodzi
To jasne - TV publiczna Słowacji transmituje dużo więcej meczów Euro niż TVP, po prostu się dziwię.

marek_b

• Gość
« Odpowiedź #2241 dnia: 17 Czerwca 2016, 13:47:28 czas Polski »
Nie pijałem ,  nie wiem skąd takie powielenie :)) postów !!!

Niemcy nic nie kodują, tylko nasz ,lokalny solasz :)

Polasat super kanał :(

mily68

• Gość
« Odpowiedź #2242 dnia: 17 Czerwca 2016, 13:51:02 czas Polski »
A ja nie. Niezależnie od tego która partia jest aktualnie "u żłoba"  polityka TVP daleka jest od jakiejkolwiek racjonalności.

Offline krzyś48

« Odpowiedź #2243 dnia: 17 Czerwca 2016, 13:51:36 czas Polski »
Nie ma co się dziwić,TVP za puszczaniem reklam i powtórek to nie ma czasu jakiegoś meczyka puścić :o
A ja wypalam swój prąd,używam swego telewizora i jeszcze trzeba za to płacić  ::)
O wreszcie sobie ulżyłem :P
A polsat ;D doprowadził do blokowania meczyków z niemieckich stron(podobno) :-\
Ale to przez tych co trąbili na lewo i prawo że tak można-a konkurencja nie śpi i też czyta :(
Dobrze że ja za mocno  za meczykami nie jestem,bo by mnie krew zalała :'(
Mimo nawału buziek,stan mego nastroju jest stabilny ;D to dla tych co boją się o stan mej psychiki :P ;D Uff jak gorąco 31,7
Pozdrawiam ;)

Sylwek

• Gość
« Odpowiedź #2244 dnia: 17 Czerwca 2016, 13:53:15 czas Polski »
To jasne - TV publiczna Słowacji transmituje dużo więcej meczów Euro niż TVP, po prostu się dziwię.

podziękować należy poprzedniej ekipie rządzącej :(. Nakradli ile mogli i na wykupienie licencji/przebicie oferty Solorza już nie starczyło.

sgt_raffie

• Gość
« Odpowiedź #2245 dnia: 17 Czerwca 2016, 14:20:36 czas Polski »
Ja tam nie mam takich dylematow. F1 tylko na jednym kanale, ze strasznym komentarzem. Pozostaje internet i sky1F1

mily68

• Gość
« Odpowiedź #2246 dnia: 17 Czerwca 2016, 15:33:13 czas Polski »
Sylwek a ci to nie kradną? Też kradną jak ich poprzednicy i następcy.

akwa-stolarz

• Gość
« Odpowiedź #2247 dnia: 17 Czerwca 2016, 15:36:39 czas Polski »
TVP w tym przypadku winy nie ma. Polsat zapłacił więcej i wykupił prawa do emisji wszystkich meczy.  Problem w tym, że zakodowal większość spotkań i każe sobie zapłacić za odkodowanie.  Swoją drogą to już potrójna opłata.  Abonament rtv,  cyfrowy Polsat,  i ppv.
W Anglii na BBC i itv na zmianę lecą wszystkie mecze za darmo.  Podobnie jak w reszcie krajów

kozio

• Gość
« Odpowiedź #2248 dnia: 19 Czerwca 2016, 11:27:30 czas Polski »
Leniwa niedziela pod drzewem... oł jeeeee

Offline marek20

« Odpowiedź #2249 dnia: 19 Czerwca 2016, 11:40:26 czas Polski »
Tyyy to ja nie dzwonię :P Niee no żarty robię nawet nie wiem po co mam dzwonić jak możesz napisać na forum :D