Witam pytanie jak w temacie . Więc może od początku :
1. W meblach kuchennych to jestem cieńszy od od najcieńszego barszczu (więc oczekuje pomocy co i jak

)
2. Meble kuchenne do domku letniskowego
3. Budżet wole tańsze niż droższe ale wiem że za jakość trzeba zapłacić (jakość oczekuję na średnim poziomie )
4. Ze względu na czynniki obiektywne ( brak czasu a przed wszystkim umiejętności patrz punkt 1) no właśnie : wolałbym kupić ale w necie nie mogę znaleźć oferty (chciałbym z frontami sosnowymi ) więc raczej zlecę lokalnemu wykonawcy (okolice Bystrzycy Kłodzkiej może kogoś polecacie lub odradzacie

5 . Więc do sedna sprawy na co mam zwrócić uwagę , jakich okucia polecacie (średnia półka cenowa), jaki blat itp będę zobowiązany za każdą wskazówkę. Po niedzieli postaram się wrzucić zdjęcie i plan
Do zabudowy kąt (2,40 X 2,40 m) w tym lodówka/zamrażarka , zmywarka kuchenka na gaz z butli (jak mnie pamięć nie myli wszystkie szerokie na 60 cm ), zlewozmywak .
Pytam bo wole opierać się na Waszej opinii niż uczyć się na własnych błędach. Napisałem w Dziale Realizacje Własne pewnie trochę na wyrost , no ale sam zamówię.