Mam problemik z "cargo" w szafce i chciałbym zamienić je na coś porządnego i lekko chodzącego, gdyż ten :patent: chodzi bardzo ciężko.
Kuchnia była robiona kilkanaście lat temu i zastosowane były elementy tak, żeby nie było drogo co się teraz mści, ale nie o tym
Obecnie jest zamontowany tam mniej więcej taki kosz [urlhttp://www.leroymerlin.pl/meble-kuchenne/wyposazenie-mebli-kuchennych/szuflady-i-kosze-cargo/kosz-cargo-variant-plus-rejs,p162249,l1749.html[/url]
Szafka o wymiarach 50x55x60(szer. x gł. x wys.) front jeden kawałek mdf'u o gr. 18mm na zdjęciu jak to obecnie wygląda.
Chciałbym się dowiedzieć czy da się to jakoś bez szkody dla frontu poprzerabiać
Przeglądałem katalog Bluma i Hetticha i znalazłem fajne szuflady tylko nie wiem czy się będą nadawały.
aby w środku była dolna szuflada z tym frontem i nad nią jeszcze 2 (tutaj z jedną

,
Jest tyle rozwiązań różniącymi się szczegółami, ze już od tego przeglądania boli mnie głowa.
Nie ukrywam, że chciałbym aby rozwiązanie było tanie i 400-500 zł chciałbym się zamknąć. Z opcji to pełen wysuw na samym dole oraz, żeby lekko chodziło i bez elektryki

i bym zapomniał, nie zależy mi na designu za bardzo , ma być p oprostu sprawne