02 Maja 2026, 18:37:09 czas Polski

Autor Wątek: Ochronniki słuchu SENSGARD  (Przeczytany 25861 razy)

Offline JarekM

Odp: Ochronniki słuchu SENSGARD
« Odpowiedź #30 dnia: 07 Lutego 2016, 20:48:10 czas Polski »
Witam. Trochę chciałem odgrzebać temat. Moje pytanie brzmi następująco, czy może ktoś nie planuje za jakiś czas kupna tego dobrodziejstwa natury ? Chodzi mi o zakup hurtem, z podziałem kosztów transportu, bo jakiś czas się noszę z zamiarem kupna, ale trochę mnie odrzuca koszt dostawy. Mam kilka rzeczy do wykonania jak tylko się dozbroję w najpilniejsze narzędzia itp., i tak pomyślałem, że może da radę to ktoś zamówić (kto ma jakieś doświadczenie w zakupach za granicą).
Jeśli jest taka możliwość (a może ktoś też by z tego chciał skorzystać), to chętnie bym się doczepił.
Pozdrawiam,
Jarek

Klo

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 07 Lutego 2016, 21:56:13 czas Polski »
a może ktoś też by z tego chciał skorzystać
ja

mily68

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 07 Lutego 2016, 22:03:22 czas Polski »
I ja :)

Offline Przemcio

« Odpowiedź #33 dnia: 07 Lutego 2016, 22:13:50 czas Polski »
I ja :)

Offline Jureq

« Odpowiedź #34 dnia: 07 Lutego 2016, 22:21:20 czas Polski »
i ja chociaż jak patrzę na kurs $ to wąż syczy :)
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem ...  ale łatwo się uczę i kiedyś coś ładnego z drewna zmajstruję

Offline JarekM

« Odpowiedź #35 dnia: 07 Lutego 2016, 23:34:54 czas Polski »
Widzę, że jakieś zainteresowanie tematem jest, więc może uda się znaleźć kogoś, kto by to zamówił i rozesłał dalej... Czekamy zatem na kogoś, kto mógłby w tym pomóc :)

Offline wiewiór

« Odpowiedź #36 dnia: 08 Lutego 2016, 13:16:07 czas Polski »
Polskie ochronniki słuchu (elastyczny stopper Ela) cena 1zł 50gr w dobrych aptekach. Jest super, polecam sam używam od lat. :P

Offline Przemcio

« Odpowiedź #37 dnia: 08 Lutego 2016, 16:30:43 czas Polski »
Dzisiaj miałem dużo szlifowania i zamiast zwykłych nausznikow użyłem słuchawek PSB M4U2 z ANC :)
Mega sprawa. W koncu nie zagłuszałem muzyka szlifierki tylko słuchawki na uszy w miare cicho radyjko sobie grało i super mi sie szlifowało :)

Offline lo2000

« Odpowiedź #38 dnia: 08 Lutego 2016, 20:56:58 czas Polski »
Czy ktoś zamawia może swoje ochronniki i chciałby podzielić koszt wysyłki?
Jeśli tak proszę o wiadomość, najlepiej na maila.

Ewentualnie czy ktoś chciałby się podpiąć pod moje zamówienie, problem jest tylko jeden, uczciwość (już nie raz się naciąłem na zbytnie zaufanie do ludzi) dlatego mogę zamówić i później rozesłać ale tylko po przynajmniej częściowej przedpłacie bądź po spotkaniu osobistym (Kraków-okolice).

Dajcie znać co i jak, widziałem, ze sporo osób planuje zakup, a chyba nikomu nie uśmiecha płacić się 60 zł extra za nic.

Offline Jureq

Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem ...  ale łatwo się uczę i kiedyś coś ładnego z drewna zmajstruję

Klo

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 29 Października 2016, 22:21:01 czas Polski »
Odświeżam.
Nie mam doświadczenia w kupowaniu poza granicami kraju, więc jeśli ktoś planuje zakup, to z chęcią dołączę się do zamówienia i kosztów.

przemek77

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: 29 Października 2016, 22:23:41 czas Polski »
Ja też chętnie się podłączę :)

Offline Thodd

« Odpowiedź #42 dnia: 11 Stycznia 2017, 23:38:18 czas Polski »
Ja również :)

Offline czeejen

« Odpowiedź #43 dnia: 12 Stycznia 2017, 23:28:56 czas Polski »
Szukając informacji na temat ochronników o których tutaj piszecie znalazłem ciekawą informację na stronie producenta:

"Patented design by Dr. Jozef Zwislocki founder of the Institute for Sensory Research at Syracuse University"

Polacy mieli wkład w stworzenie tych ochronników, powinna być wysyłka do polski za darmo   ;D

Offline Sebastian.P

« Odpowiedź #44 dnia: 01 Października 2017, 16:38:59 czas Polski »
Mały odkop ale chyba nie ma sensu zakładać nowego wątku.
Czy ktoś w najbliższym czasie nie planuje grupowego zamówienia bądź nie znalazł w Polsce dystrybutora, importera lub jakiś zamienników podobnej wielkości i jakości. Zawsze wysyłkę można by rozłożyć na kilka osób przy zamówieniu ze stanów.