Projekt jeszcze nie raczkuje a problemy się potęgują, oby nie spaliło na panewce

Kozio, bądź twardy i nie poddawaj się tej krytyce

Ja bym się zapytał tak, czy jest to przedsięwzięcie hobbystyczne czy komercyjne. Według mnie jak Kozio zacznie kręcić oglądalność na YT, gonić wyżyny "SUBów", pojawiać się na salonach i prasie, wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy i takie tam to wtedy producenci mogą jakoś brać go pod włos w momencie krytyki.
Jeśli jednak cele nie są aż tak rozbuchane to dla producenta będzie to kolejna, jedna z wielu, recenzji na rynku ale dla nas forumowiczów bezcenna
Jesli test bedzie rzetelny to POWAZNY producent/dystrybutor wezmie do serca wskazane problemy i sprobuje sie do nich odniesc.
hmmmm, tutaj wydaje mi się że to tak nie będzie działać. Dystrybutor sprzedaje to co mu producent przyśle. Producenci(prawie wszyscy) to firmy zagraniczne które to mają osoby decyzyjne daleko stąd i raczej krytyką mocno przejmować się nie będą.
Np wiertaka Bosch. Kozio powie że doświetlanie miejsca pracy jest w tym modelu "beznadziejne". Czy taka informacja spowoduje że następny model będzie miał to poprawione ?
Przy masowej krytyce pewnie tak, przy samym Koziu bohaterze, raczej nie.
Taka jest moje osobiste zdanie