19 Kwietnia 2026, 08:25:14 czas Polski

Autor Wątek: dowcipy,memy i inne takie  (Przeczytany 188340 razy)

Offline Andriu

Odp: dowcipy,memy i inne takie
« Odpowiedź #375 dnia: 06 Kwietnia 2017, 10:10:07 czas Polski »

wczoraj  byłem do spowiedzi więc odtąd grzeczne  kawały

Było sobie takie średnio dobrane małżeństwo: żona dewotka, a mąż pijak. Pewnego razu żona zdenerwowana na męża mówi:
- Słuchaj, nawróciłby się, poszedł do kościoła...
- Nie, stara mowy nie ma, umówiłem się z kolesiami.
- A za sto tysięcy? - pyta małżonka.
- A, za 100 to spoko.
Przyszła niedziela, mąż poszedł do kościoła, a żona sobie myli: "Pójdę, zobaczę co on tam robi". Przyszła do kościoła, patrzy a mąż chodzi po całym kościele, wchodzi do zakrystii, podchodzi do ołtarza itp. Zdziwiona podchodzi i pyta, co on najlepszego wyprawia. A mąż na to:
- Zrzuta była i nie wiem gdzie piją...

Offline Andriu

« Odpowiedź #376 dnia: 06 Kwietnia 2017, 10:12:06 czas Polski »
Ksiądz i zakonnica przepychają się w drzwiach. Nagle zakonnica zarumieniła się i mówi:
- Hmm proszę księdza.... ojojoj
- Nie ojojoj tylko klucz od plebanii...

obas

• Gość
« Odpowiedź #377 dnia: 06 Kwietnia 2017, 10:17:34 czas Polski »
Mąż wraca nad ranem do domu. W drzwiach wita go żona:
- Oj Ty mój biedaku... Znowu całonocne zebranie?
- No...
- Daj płaszcz... Masz szminkę na policzku... Zaraz wytrzemy... pewnie znowu ta stara księgowa wycałowała cię w pracy
- No...
- Masz też szminkę na kołnierzyku... Pewnie ktoś cię brudził w autobusie... Nie przejmuj się
- No...
- Ściągaj te łachy i kładź się spać. Musisz odpocząć biedaku...
- No...
- Jesteś podrapany na plecach... Znowu wpadłeś na ten krzak przed domem
- No....
- Stefan! Ty masz na sobie damskie majtki!
- No to teraz kombinuj...

bobbobson

• Gość
« Odpowiedź #378 dnia: 06 Kwietnia 2017, 10:45:52 czas Polski »
Krótkie bajki na dobranoc, dla tych co nie piją i umieją trochę w angielski.

« Ostatnia zmiana: 06 Kwietnia 2017, 10:48:37 czas Polski wysłana przez bobbobson »

Offline chaos

« Odpowiedź #379 dnia: 06 Kwietnia 2017, 15:01:02 czas Polski »
Podrywacz
Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego

Offline Andriu

« Odpowiedź #380 dnia: 07 Kwietnia 2017, 12:49:01 czas Polski »
Z dachu skacze murzyn, islamista i żyd. Kto wygra?

Społeczeństwo

Kurde zapomniałem miało nie być chamsko ale  się trochę rozmarzyłem.

Siedzi facet w barze i pije piwo, niby nic się niedzieje...spogląda w prawo a tam na końcu baru niezła laska. Facet patrzy i myśli "niezła laska" :D "Kurde, podejdę i zagadam, no taka sztuka, taka okazja, prawie sami w barze... ide...". I już ma wstać i myśli "No ale co ja mam powiedzieć, tylko się wygłupie, zrobie z siebie debila, laska mnie wyśmieje i dzień do dupy". Wypił więc piwo i prosi barmana o następne...pije...patrzy a ONA dalej tam siedzi...sama aż się prosi żeby do niej zagadać. Wypił piwo i znów myśli "Nie no taka sztuka, no kobieta marzenie, no okazja na wyciągnięcie dłoni, ide, zagadam napewno coś wymyśle". I już miał do niej podejść ale znów pojawiły się wątpliwości, co powiedzieć, że się wygłupi itp. więc został przy piwie. Wypił zamówił następne...pije...a w myślach tylko "jedno" we krwi już 3 piwa, nabrał animuszu...mówi do siebie " Idę, raz kozie śmierć, jak nie pójdę będę sobie w brode pluł...coś się na miejscu wymyśli..." Wstaje, patrzy...a kobiety już nie ma... Siada zrezygnowany "No taka okazja, a ja taki głupi zamiast iść od razu, taki lachon, sama ze mną...nie no, trzeba było zagadać..." Zasmucony, rozżalony zamawia czwarte piwo...tak na pocieszenie...pije, sączy przeżywając porażkę, zerka w prawo...a tam...tak to ONA wychodzi z kibla...i siada przy barze. "Nie no teraz to znak od Boga, ide, coś napewno powiem ale szansy nie zmarnuje" Jak pomyślał tak zrobił... Bierze piwo, podchodzi do kobiety, (jedna ręka na bar, podpiera sobie głowę, w drugiej ręce piwo) uśmiecha się i pyta luzacko... "
...I co srałaś?"

Offline Andriu

« Odpowiedź #381 dnia: 07 Kwietnia 2017, 12:54:08 czas Polski »
Idzie czerwony kapturek przez las. Nagle zza krzaka wyskakuje Bogdan przebrany za wilka.
- Mam cię czerwony kapturku. Teraz będę cię całował tam, gdzie cię jeszcze nikt nie całował!
- Taa (szykuje się ban!)... Chyba w koszyczek.
Bogdan wyciągnął nóż i dziabnął ją kilka razy.
- Nie. W kostnicy.

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #382 dnia: 07 Kwietnia 2017, 21:37:52 czas Polski »
Koncze dyskusje tylko chcialem zasygnalizowac aby trzymac jakis poziom
Nie rozumiesz podstawowej różnycy. Nas nie śmieszą np dzieci chore na raka tylko scenki sytuacyjne. Idąć Twoim tokiem myślenia jakbyś słuchał Viwaldiego a ja AC/DC to też jestem poziom niżej ? Dalczego narzucasz nam swoje racje i swój "poziom" ? Nie podoba się to nie czytaj. Sprawa jest prosta.

A Andriu wyszukuj dalej perełek ;D
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

kozio

• Gość
« Odpowiedź #383 dnia: 07 Kwietnia 2017, 21:47:15 czas Polski »
Smiesza ciebie dzieci chore na raka, bieda i rzeczy zwiazane z ludzkim nieszczesciem to gratuluje, mi chodzi o fakt takiaby pewnych wartosci i ogolu tragedi nie wysmiewac i zastanow sie czego to pisze i co kogo moze dotknac
Raka jeszcze nie miałem ale z reszty śmieje się ile wlezie. Andriu chłopie jestem Twoim idolem - oby tak dalej zboczony świntuchu  ;)

Offline marcin6391

« Odpowiedź #384 dnia: 07 Kwietnia 2017, 22:05:48 czas Polski »
Smiesza ciebie dzieci chore na raka, bieda i rzeczy zwiazane z ludzkim nieszczesciem to gratuluje, mi chodzi o fakt takiaby pewnych wartosci i ogolu tragedi nie wysmiewac i zastanow sie czego to pisze i co kogo moze dotknac
Raka jeszcze nie miałem ale z reszty śmieje się ile wlezie. Andriu chłopie jestem Twoim idolem - oby tak dalej zboczony świntuchu  ;)

jaki skromny  ::)

;D

Chyba, że miało być jesteś ...

MChObi

• Gość
« Odpowiedź #385 dnia: 08 Kwietnia 2017, 00:35:01 czas Polski »
Czas coś dać od siebie

Mały 13 letni Jasio idzie ulicą i widzi jak jego tata wychodzi z burdelu.
Niewiele myśląc poszedł tan na drugi dzień.
Wchodzi i od progu mówi do burdelmamy :
-poprosię o to samo co miał tu Tata wczoraj

Burdelmama zmierzyła go wzrokiem i sobie myśli " Jak mu dam dziewczyny to będzie draka , przyjedzie patrol i zamykam interes , jak klient wyjdzie bez obsługi to stracę renomę . Pomyślała i zrobiła mu kanapki z dżemem i wcisnęła kit że jego ojciec przychodzi właśnie po to .

Jasio zjadł podziękował i już miał wychodzić kiedy w drzwiach zobaczył Ojca. Po chwili konsternacji Staruszek w końcu podbudował się trochę i pomyślał ( no moja krew w końcu 13 lat i już poruchał )
, Postanowił zapytać młodego jak było.

-Jasiu , Jasiu i jak ci się podobało ?
-No wiesz Tato całkiem fajnie .
Zadowolony ojciec podpytuje małego
-A co dokładnie robiłeś i jak ?
-Wiesz tatko, wchodzę proszę o to co ty i obskoczyłem 2 ale trzeciej nie dałem rady i tylko wylizałem :D

Offline Jakub82

« Odpowiedź #386 dnia: 08 Kwietnia 2017, 07:55:03 czas Polski »
No to trzymajcie ten poziom ja w takim razie rezygnuje z pobytow na forum i likwiduje konto, nie moj poziom.

Wysłane z mojego MAGNUS przy użyciu Tapatalka

Offline burchov

« Odpowiedź #387 dnia: 08 Kwietnia 2017, 08:10:42 czas Polski »

kozio

• Gość
« Odpowiedź #388 dnia: 08 Kwietnia 2017, 08:25:32 czas Polski »
No to trzymajcie ten poziom ja w takim razie rezygnuje z pobytow na forum
??? 

bobbobson

• Gość
« Odpowiedź #389 dnia: 08 Kwietnia 2017, 09:53:41 czas Polski »
No to trzymajcie ten poziom ja w takim razie rezygnuje z pobytow na forum i likwiduje konto, nie moj poziom.

A poważnie, wyluzuj chłopie. Nie wchodź w ten wątek i po problemie. Ja tak często robie, nie interesuje mnie - nie wchodzę, naprawdę działa.