o kurcze nie wiedziałem że tyle osób wchodzi na mój watek

więc po kolei

A te panele na blacie to AC6? 
tylko AC4

wyprzedaż końcówki serii w LM 10 PLNów za meter i naprawdę uważam że panel podłogowy idealnie nadaje się na blat w warsztacie

Czy standardowo blat robi się na takiej wysokości jak blat pilarki stołowej, czy powinien być trochę wyżej ?
rzecz gustu, wygody, praktyczności , ja mam blat od frezarki i piły stołowej na tej samej wysokości co stół roboczy zawsze można coś długiego położyć na równej płaszczyźnie a wysokość musisz dobrać do swojego wzrostu żeby było Ci wygodniej pracować
Jeno lampę bym dał bliżej ściany. Pochylisz się nad stołem i będziesz sobie cień rzucał.
Ale tak to bajka! Choć zamiast mikrofali bym tam lodówkę na zimne mleko od turbo krowy widział 
Filu to wszystko Twoja wina

napatrzyłem się jak u Ciebie fajnie i też zapragnąłem

Lampy są w tym miejscy bo akurat tam jest wzmocnienie dachu więc było do czego przykręcić poza tym bliżej jakby były to szafki wiszące cień by rzucały

i pamiętaj że mi brzuch nie pozwala tak blisko stołu stać

a co do lodówki to spokojnie jest

w szafie stoi , nie duża ale kilka browarku się w niej mieści

i ten "telewizor" na szafie trochę niżej bo kiepsko przerzucać programy ta gałką
ten "telewizor" stoi jako dawca transformatora do wypalania wzorów i kiedyś na pewno się za to wezmę

O ty Wuju jeden , teraz to mi przykro że siedzę w swojej noże a nie w 4 gwiazdkowym garażu jak Twój.
jutro masz okazję i nie będzie Ci przykro

zapraszam :)http://forum.domidrewno.pl/hyde-park-did/imprezka-w-tricity/90/