Witam forumowicze
Dzisiaj poświęciłem dzień na jazdę po Siedlcach gdzie jest mnóstwo dystrybutorów, pooglądałem, podotykałem. Dużo się naczytałem, jednak o Stilerze informacji nie ma.
Widziałem te wszystkie "Chińczyki" Holzmana, stomane, bernardo i właśnie Stilera. Stwierdzam że wydał się najsolidniejszy w stwojej klasie cenowej. Nie było go na hali wystwowej i tu pierwsze zaskoczenie, nie przyjeżdża gotowy w pudełkach. Pan zaprowadził mnie na hale produkcji gdzie składają wszystko kawałek po kawałku. Mogłem obejrzeć wszystkie zębatki, posuwy, łańcuchy itp. Nie ma tam żadnej gumy, żadnego plastiku, wałek posuwu jest ukośnie nacinany, łańcuch w porównaniu z resztą porządny, jak do większych maszyn. Maszyna ma 2,2kw czyli co najmniej o 0.2 więcej niż reszta. Obroty 6500, w porównaniu z resztą która ma 4000. Firma prowadzi serwis, więc nie trzeba się zastanawiać co i skąd części i kto to zrobi. W reszcie... No cóż, to głównie składy wysyłkowe i pełno pudełek które czekają na działania logistyczne. Póki co wrażenie jest dobre. Po świętach zakup i jak trochę przepracuje, napiszę coś więcej

Pozdrowienia