Jaką dokładnie masz wysokość? U mnie jakieś 190 cm więc mizernie, szczególnie że sam mierzę 200. Napotkałeś już z tego tytułu jakieś większe problemy?
Nie wiem dokładnie ile jest, sam mam 194cm, głową o lampy nie zahaczam wiec jakoś super nisko nie jest.
"parawan" na piły i klucze faktycznie nie pasuje w tym miejscu za nic....
Mówisz masz:
Było:

Jest:

gdybyś miał więcej takich dziurkowanych płyt, możnaby po przykręceniu ich na płasko na ścianach - uniknąć tynkowania 

te ściany pomaluj i będzie całkiem sympatycznie 

@PiKe
Ten przymiar wiszący na tablicy ma 150cm, tak wiec jest cos kolo 220cm
@meridox
Faktycznie nieźle to wygląda, przy następnej okazji polecę z malowaniem dalej. Dzięki za sugestię
Co do stołu piły ukośnicy to, zrobiłem drugi element, teraz czekam na przesyłki z profilami oraz blachą.
Do wykonania:
- został ostatni element blatów (ten z lekkim skosem)
- 'Fence' z profilem T-Track, Wmontowanie taśmy mierniczej
- przycięcie i przymocowanie blachy/płyty pilśniowej (jeszcze nie zdecydowałem co będzie)
- dodanie nóżek do wszystkich elementów blatu oraz samej piły (celem przytwierdzenia do stołu poniżej, oraz do łatwego i precyzyjnego wypoziomowania)
- zamontowanie blatu tak jakby za cala konstrukcja,
- dodanie "cokołu"/listwy zabezpieczającej przednią krawędź stołu. (nie wiem jak to nazwać pro)
- pomalowanie ściany
- powieszenie szafek (tu pytanko, lepsze szafki z drzwiczkami, czy bez, bo mam szafki z przeszkolonymi drzwiczkami)
- wyprowadzenie rury do odciągu