30 Kwietnia 2026, 23:07:44 czas Polski

Autor Wątek: Licytacja dobroczynna egejn :)  (Przeczytany 43128 razy)

Offline Strużyn

Odp: Licytacja dobroczynna egejn :)
« Odpowiedź #210 dnia: 30 Stycznia 2018, 10:03:10 czas Polski »
Fyme....czekać to ja mogę i 2 tygodnie, więc wyślij przy okazji. Nowy fajny, ale nie chcę żebyś Ty był stratny, bo z tego co widziałem to te zabawki tanie nie są. W każdym razie też mnie zachęciłeś, więc i ja pogrzebię w swoich gratach.

fyme

• Gość
« Odpowiedź #211 dnia: 30 Stycznia 2018, 11:27:28 czas Polski »
Spokojnie jak bym nie chciał to bym nie proponował :) W takim razie będzie nowy :)

Offline Xeo

« Odpowiedź #212 dnia: 30 Stycznia 2018, 12:19:50 czas Polski »
Kto przebije m_kole ?
250
Ty mówisz 250 a ja 278.99 i sprawdzam ;)

Szukam struga i wczoraj rozglądalem się za nowym (nawet model się zgadza), ale przy takiej akcji to żal 4ry litery ściska aby nie wesprzeć i skorzystać ze sprawdzonego sprzętu :)

Offline Horst Akcesoria Meblowe

« Odpowiedź #213 dnia: 30 Stycznia 2018, 13:43:10 czas Polski »
Witam  :)

My również chcemy wspomóc naszego kolegę w trudach opieki nad chorą Darią i podrzucamy na licytację dwa zestawy :

1. Torbę podróżną - cena wywoławcza 30 zł
2. Kubek termiczny sygnowany logo Blum w komplecie z naszą firmową koszulką - cena wywoławcza 50 zł

Cieplejsze dni zbliżają się wielkimi krokami, więc torba się przyda na wyjazdy,z z kubka milo będzie podczas upału napić się chłodnego napoju, a w koszulce wybrać się na wycieczkę. Licytujemy do 28 lutego !!!  :) :) :)

« Ostatnia zmiana: 30 Stycznia 2018, 13:48:24 czas Polski wysłana przez Horst Akcesoria Meblowe »

Offline krzyś48

« Odpowiedź #214 dnia: 30 Stycznia 2018, 14:05:56 czas Polski »
Z bólem serca wskazuję(nie chcem ale muszem) drogę,do działu w którym powinien być pierwszy post :)
Taki przywitalny(kartoteka) ;D :P

4)Krok kolejny to wpis w dziale http://forum.domidrewno.pl/przedstaw-sie-na-did/. Kilka słów o sobie w zupełności wystarczy, a innym forumowiczom zdecydowanie pomoże to odnaleźć na forum snycerza, tartacznika, operatora CNC itp.

I pragnę podziękować za dary na szczytny cel ;)

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #215 dnia: 30 Stycznia 2018, 14:09:19 czas Polski »
Krzysiu (i inni) ! Biere ten przypadek na siebie ;) Horst wpadł na chwilę i pewnie nie będzie uczestniczył w innych dyskusjach. Taka ot nietypowa sytuacja. Dlatego prośba aby w tym jednym jedynym nietypowym przypadku przymknąć oko ;)
No chyba, że pojawią się w innych wątkach to pierwszy odeśle to regulaminu. A co !
;D
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline krzyś48

« Odpowiedź #216 dnia: 30 Stycznia 2018, 14:22:09 czas Polski »
przymknąć oko ;)   

Zamknąłem oba :P ;D
Ale fajnie by było.... ???
Żeby zostali :)

Offline Horst Akcesoria Meblowe

« Odpowiedź #217 dnia: 30 Stycznia 2018, 14:26:03 czas Polski »
Żeby tradycji  stało się zadość , grzecznie przejdziemy całą ścieżkę :)

akwa-stolarz

• Gość
« Odpowiedź #218 dnia: 30 Stycznia 2018, 14:38:35 czas Polski »
Kto przebije m_kole ?
250

Szukam struga i wczoraj rozglądalem się za nowym (nawet model się zgadza), ale przy takiej akcji to żal 4ry litery ściska aby nie wesprzeć i skorzystać ze sprawdzonego sprzętu :)
Sprzęt nie jest sprawdzony. Jest zakupiony w Anglii i wymaga odświeżenia.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Offline Xeo

« Odpowiedź #219 dnia: 30 Stycznia 2018, 15:35:45 czas Polski »
Kto przebije m_kole ?
250

Sprzęt nie jest sprawdzony. Jest zakupiony w Anglii i wymaga odświeżenia.

Niemniej utrzymuje ofertę, bo cel szczytny.
Najwyżej będę się Was radził w temacie odświeżenia go bo jest tu kilku speców w tym temacie :)

PS. Do kiedy trwa licytacja?

akwa-stolarz

• Gość
« Odpowiedź #220 dnia: 30 Stycznia 2018, 16:46:59 czas Polski »
Do niedzieli do polnocy

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #221 dnia: 30 Stycznia 2018, 18:01:16 czas Polski »

2. Kubek termiczny sygnowany logo Blum w komplecie z naszą firmową koszulką - cena wywoławcza 50 zł

Licytujemy do 28 lutego !!!  :) :) :)

O cie panie. Miesiąc czasu. Ale zaczne. Walizkę już mam ;D to za kubek 50. I jeśli nie wygram to zwycięzcy dorzucę jakieś kawałki teaku. Mam następne 2 zlecenia na to i już niedługo zaczne chyba tym palić ;D ;D ;)
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

meridox

• Gość
« Odpowiedź #222 dnia: 30 Stycznia 2018, 21:02:16 czas Polski »
jest tu kilku speców w tym temacie :)

Spec jest tylko jeden ;D ;D ;D

Już któraś akcja charytatywna z kolei i co bym coś zalicytował to niestety zawsze się ktoś znajdzie z grubszym portfelem :( skoro nie mogę z jednej strony pomóc to spróbuje z drugiej strony dając coś na licytację :)

Licytacja do końca przyszłego wtorku czyli do 6. marca do godz. 24 :)

a teraz troszkę o przedmiocie ;)

Skrzynka bardzo porządna zrobiona ze stali i skleik, pomalowana farbą , a w środku nówka funkiel nigdy nie używany stolik z kompletem imaków i rozsuwanym blatem który robi za imadło, nóżki na przyssawki co sprawia że stolik nie przesuwa się podczas pracy,

Idealny dla zawodowców na montaże gdzie czasem trzeba coś małego dociąć, prze-strugać czy dorobić, wsadzony w skrzynkę i nie będzie się niszczył pod czas transportu rzucony na pakę samochodu :)

Idealny dla amatorów hobbistów którzy pracują w domu, na balkonie czy w piwnicy i nie mają miejsca na duży stół stolarski, można go używać w salonie na stole, w kuchni na blacie czy w pokoju na ławie a po pracy złożyć i schować do szafy, czy wsunąć pod łóżko :)

Licytacja od złotówki a jeśli osiągnie kwotę trzy cyfrową ( bez po przecinku) dorzucam butelkę wina własnej roboty :)

m_kola

• Gość
« Odpowiedź #223 dnia: 30 Stycznia 2018, 21:07:47 czas Polski »
50 za stolik

Offline Gjaworek88

« Odpowiedź #224 dnia: 30 Stycznia 2018, 21:16:52 czas Polski »
O coś dla mnie! Ale poczekam do końca licytacji hehe ...włączę snipera :)
Gośka