Minęło już trochę czasu od momentu, kiedy zostałam userką tegoż zacnego forum. Wątek przywitalny jednych irytował, drugim
pozwalał pożartować i puścić wodze wyobraźni.
Jeśli wejdziesz w stado wrony, musisz krakać, jak i one. Quib napisał, że szybko się uczę..Weszłam, a może powinnam napisać
wszedłam, aby nie urazić logiki myślowej poszczególnych jednostek?...w sumie to samcze forum

Wiesz, jestem prostą osobą, ale czasami odnoszę wrażenie, że właśnie ta cecha pozwala mi na dostrzeganie tego, co po
przepuszczeniu przez pryzmat wiedzy, innym gdzieś umyka. W necie możemy być kimkolwiek, to fakt. Jest tylko jedno ale.
Jeżeli jesteśmy dwulicowi, tacy sami jesteśmy również w realnym życiu. Różnica polega tylko na tym, że szczerość może
Cię czasami dużo kosztować. Jestem sobą i uważam, że to jest fair.Dodatkowo jestem maksymalnie zakręcona, a to
tworzy już mieszankę wybuchową. Dla jednych może to być zabawne, dla innych irytujące
Znajomość internetowa jest porównywalna do znajomości z rolnikiem, poznanym na lokalnym ryneczku, z którym można
porozmawiać na temat produkcji na skalę masową, a uprawą roślin na potrzeby własnej rodziny...ważny jest wspólny mianownik.
Dużo "Was" już się nauczyłam. To takie studium ludzkiej psychiki
Ja zamawiam same frytki, bez steku, ponieważ nie spożywam mięsa. Nie oznacza to, że jestem nazi w tej kwestii. Żyję tak, jak
mi się podoba, ale pozwalam przy tym żyć innym, nie narzucając im własnego widzimisię...
P.s1 Fukicarius. Łączenie za pomocą kołków...i kleju

P.s 2. MChObi skrzyneczka jest jedna, tylko jedna