23 Kwietnia 2026, 22:52:21 czas Polski

Autor Wątek: JULA - promocje  (Przeczytany 135080 razy)

Offline konar

• Jr. Member
  • **
  • Ocena +1/-0
  • [ www.fb.com/michal.konarski ]
  • View Gallery
    • Fotograf Ślubny Końskie - Sylwia i Michał Konarscy
Odp: JULA - promocje
« Odpowiedź #90 dnia: 06 Maja 2015, 11:16:26 czas Polski »
Ja słyszałem, że "w połowie roku" ale dokładnie nie wiem. Też czekam bo będę miał 30min drogi do Juli w Kielcach :)

Offline arturs

« Odpowiedź #91 dnia: 08 Maja 2015, 19:23:22 czas Polski »
o widzę że z Kielc też są ziomale ;) .. ja też stąd, w zasadzie od pół roku wieśniak z podkieleckiej wioski ze mnie.. słyszalem że około czerwca ale daty też nie znam..

arecki1338

• Gość

Offline konar

• Jr. Member
  • **
  • Ocena +1/-0
  • View Gallery
« Odpowiedź #93 dnia: 06 Czerwca 2015, 00:05:10 czas Polski »
« Ostatnia zmiana: 06 Czerwca 2015, 00:06:42 czas Polski wysłana przez konar »

Offline Paweł Ostaszewski

« Odpowiedź #94 dnia: 06 Czerwca 2015, 21:06:53 czas Polski »
http://www.jula.pl/catalog/narzedzia-i-maszyny/elektronarzedzia-i-maszyny/narzedzia-wielofunkcyjne/elektryczne-narzedzia-wielofunkcyjne/multinarzedzie-010644/ Nowa cena 119zł narzędzie wielofunkcyjne 220w firmy Meec.  Jak się wam spisuje?

mam takie od... dłuższego czasu no i na prawdę przydatne, docinanie w zakamarkach to pestka, można dokupić inne dodatki  od boscha i wtedy jest zabawa :)

Offline konar

• Jr. Member
  • **
  • Ocena +1/-0
  • View Gallery
« Odpowiedź #95 dnia: 09 Czerwca 2015, 23:06:16 czas Polski »
Otwarcie Juli w Kielcach 12 czerwca :)

Offline carpenter

• Sr. Member
  • Ocena +0/-0
  • Najprościej - najtrudniej.
  • View Gallery
« Odpowiedź #96 dnia: 18 Czerwca 2015, 20:44:53 czas Polski »
Sporo taniej - http://www.jula.pl/catalog/narzedzia-i-maszyny/elektronarzedzia-i-maszyny/pily-stolowe/elektryczne-pilarki-ukosowe/pilarka-ukosowa-242108

999zł - Pilarka ukosowa BOSCH PCM 8S 1200 W
Skorzystałem z promocji, na razie pierwsze próby i tak jakoś "średnio".
Brak mi czystego cięcia, przypuszczam że wina to bardziej pośpiechu niż tarczy...

kozio

• Gość
« Odpowiedź #97 dnia: 14 Lipca 2015, 17:50:12 czas Polski »

Offline dziadzkoantoszka

• Newbie
  • *
  • Ocena +0/-0
  • Szcze żywie biełaruś!
  • View Gallery
« Odpowiedź #98 dnia: 14 Lipca 2015, 20:57:57 czas Polski »
Ja bym złotówki za to nie dał. elektronarzędzia MEEC to największa chała jaką kiedykolwiek widziałem , nawet bezmarkowe gnioty z marketów spozywczych czy jakieś barachło od rumuna z targu będzie lepsze niż ten cały MEEC. Korpusy tych elektronarzędzi szczególnie tej serii szarej są takie jakby je zrobiono z kubeczka po margarynie aż strach włączyć żeby się nie rozpadło.Miałem wiertarkę kiedyś meeca to po upadku z takiego maleńkiego stołeczka o wysokości ok 30cm na podłogę z desek przykrytą grubym gumolitem rozpadła się na trzy części  :o , poza tym FERM to niewiele lepsze barachło i SKIL tak samo tych dwóch marek też bym nie kupił nawet za półdarmo.

W ogóle w JULI jest prawie sam GRUZ nie nadający się do niczego, 90% towaru stamtąd to popelina, można ew. kupić coś co z racji swojej konstrukcji nie może się popsuć , jeszcze ewentualnie frezy i wiertła z HARD HEAD ujdą do hobbystycznej roboty , ale już tarcze są ciulowe raz trafiłem na dobrą a pozostałe dwie były krzywe ...... Szkoda pieniędzy na jule....
« Ostatnia zmiana: 14 Lipca 2015, 21:00:38 czas Polski wysłana przez dziadzkoantoszka »

akwa-stolarz

• Gość
« Odpowiedź #99 dnia: 14 Lipca 2015, 21:03:55 czas Polski »
To kupuj festool :-) to że trafiła ci się jedna wadliwy sztuka, nie.znaczy, że wszystkie takie są.  Wiadomo, jest to sprzęt.chiński i czasem trafia się seria która Przeżyje 2razy okres gwarancji a czasem sypie się po miesiącu. Tym Bardziej że niektórzy kupują sprzęt za 100zl a gonią go jakby kosztował 1000.

wysłane przy użyciu tapatalk

Offline Paweł 46

« Odpowiedź #100 dnia: 14 Lipca 2015, 21:10:14 czas Polski »
Mam kupę narzędzi Meec i wszystkie są ok. gwoździarka to jest praktycznie ten sam model co Parkside, mam Parkside wbiłem nim już kilka tysięcy gwoździ i zszywek działa bez zarzutu.
Wbity wkręt trzyma lepiej jak wkręcony gwóźdź :)
Nic na siłę, wszystko młotkiem.

Offline dziadzkoantoszka

• Newbie
  • *
  • Ocena +0/-0
  • Szcze żywie biełaruś!
  • View Gallery
« Odpowiedź #101 dnia: 14 Lipca 2015, 21:13:22 czas Polski »
To kupuj festool :-) to że trafiła ci się jedna wadliwy sztuka, nie.znaczy, że wszystkie takie są.  Wiadomo, jest to sprzęt.chiński i czasem trafia się seria która Przeżyje 2razy okres gwarancji a czasem sypie się po miesiącu. Tym Bardziej że niektórzy kupują sprzęt za 100zl a gonią go jakby kosztował 1000.

wysłane przy użyciu tapatalk

Nie trzeba zaraz festoola , po prostu widac od razu że ten MEEC robi gnioty, jak ktoś się trochę zna na narzedziach to nawet nie spojrzy na to, są niemal równie tanie marketówki które biją na łeb tego MEECA z czystym sercem jeszcze raz stwierdzam że MEEC to najgorszy szajs jakie moje oczy widziały.Dam przykład - kupiłem jako taką walającą się z kąta w kąt wiertarkę zapasową droższą o 10zł marketówkę (CMI) i spadła już nie raz i nie rozpadła się, nie ma bicia na uchwycie a MEEC miał je po wywierceniu parunastu otworków w drewnie.Nigdy nie wpadłem też na pomysł by bardzo obciążać chińskie narzędzia.Oglądałem macałem też pilarki stołowe meeca wiertarki stołowe (każda miała luzy po pare mm od nowości !! ) pilarki tasmowe które bałbym się nawet włączyć wiekszej chały nie widziałem. Ogółem są narzędzia Chińskie i chińskie MEEC trudno zaliczyć nawet do tych chińskich przez małe ch.

kozio

• Gość
« Odpowiedź #102 dnia: 14 Lipca 2015, 21:15:02 czas Polski »
są niemal równie tanie marketówki które biją na łeb tego MEECA
Daj przykład i nie pisz tak dużo bo nie chce się tego czytać ;)

Offline piotrekamg

« Odpowiedź #103 dnia: 14 Lipca 2015, 21:19:07 czas Polski »
mam szlifierkę prostą ferm katowana 4 lata sporo jak na barachło.

Offline dziadzkoantoszka

• Newbie
  • *
  • Ocena +0/-0
  • Szcze żywie biełaruś!
  • View Gallery
« Odpowiedź #104 dnia: 14 Lipca 2015, 21:21:10 czas Polski »
Mam kilka dupereli z CMI i dają radę i są równie tanie co MEEC, Einhell z tej zwykłej niebieskiej serii jest niewiele droższy a o niebo lepszy , kiedyś nienajgorsze było KINZO np....