22 Kwietnia 2026, 16:18:39 czas Polski

Autor Wątek: Zakupy kozia, potrzebna pomoc.  (Przeczytany 10579 razy)

Offline krzyś48

Odp: Zakupy kozia, potrzebna pomoc.
« Odpowiedź #45 dnia: 26 Sierpnia 2016, 10:23:45 czas Polski »
Uwierz mi,jakbyś tym małym czymś po ścianie przejechał,to na pewno coś by pokazało,i wtedy powinno zapalić się światełko w głowie.A przynajmniej byś był podejrzliwy,ale nie zawsze się sprawdza :-[ jak wiadomo że nic nie powinno tam być.
Zwyczajny pech...

Offline noprofi_semi

• Sr. Member
  • Ocena +0/-0
  • Gwóźdź wystaje, chwytaj za młotek.
  • View Gallery
« Odpowiedź #46 dnia: 26 Sierpnia 2016, 12:14:27 czas Polski »
A detektor to sobie kupiłem z lidla i coś tam zawsze pokazuje wiadomo że to nie renomowany no ale wskazuje i o dziwo poprawnie. Ja wiem jedno powiedział mi to nauczyciel na pracowni elektrycznej: "Prąd to ryzyko a elektryk ryzykant i panowie nie ma żartów ani śmiechów". Nie wiem czy dobrze powiedział czy nie ale ja się do tego stosuję. Czasami śmieszne rzeczy sprawdzam, widzę uśmieszki ... na twarzach kolegów ale to o moje życie chodzi... jakby nie było ;)i zanim łączysz 3 raz sprawdzaj czy wyłączyłeś.

Offline seba.kl

« Odpowiedź #47 dnia: 26 Sierpnia 2016, 12:40:44 czas Polski »
Mieliśmy podonych nauczycieli
Mój zawsze mówił że elektryk jak saper myli się tylko raz
To miałeś farta z tym kablem w starej firmie pocztęk 2000 roku na Żeromskiego w Radomiu wynosilismy liczniki z mieszkań i w trakcie kucia ściany chłopaki walneli 240-kę od głównego zasilania (której tam powinno nie być)  jakimś fartem nikogo prąd nie poraził ale niestety był tak duży łuk że obydwaj wyladowali na okulistyce

Offline noprofi_semi

• Sr. Member
  • Ocena +0/-0
  • Gwóźdź wystaje, chwytaj za młotek.
  • View Gallery
« Odpowiedź #48 dnia: 26 Sierpnia 2016, 13:15:52 czas Polski »
To prawda. Nie ma żartówi uważać trzeba.Ale już nie OT bo się temat rozmydla.. ;) koledze

m_kola

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: 26 Sierpnia 2016, 13:18:02 czas Polski »
kozio, ustosunkuj się do powyższych porad bo tak to bicie piany w nieskończoność będzie :)
Nie wstydź się, przemów do nas!