Nie dajmy się Panowie zwariować.
Popieram
Panowie! Jeżeli nie macie pojęcia o toksykologi, to nie zajmujcie się tym tematem i używajcie materiałów, które spełniają odpowiednie normy.
Ja nie mam pojęcia, tak samo jak nie mam pojęcia o stolarstwie

ale nie przypominam sobie żeby ktoś z fachowców zniechęcał mnie do tego
Świetnie, że twoje dechy mają się dobrze. Tylko czy ty i twoja rodzina też? Zakładam, że o drobnoustrojach słyszałeś...
Każdy słyszał,ale żeby straszyć
Dla mnie szkodzi-alkohol,współczesne jedzenie,chemtrails,pasta do zębów i czasami małżonka
Do nie dawna nie słyszano o witaminie b17,mówiono że marihuana szkodzi,i że masło gorsze od margaryny o jajkach nie wspomnę.Z obserwacji życia wywnioskowałem że życie szkodzi

a żeby nie szkodziło trzeba jeść żywność jak najmniej przetworzoną.
Tylko gdzie ją kupić a jak już to za cenę że ho ho, tak że jem co jem,piję co piję,człowiek musi się mutować,przystosowywać do środowiska.
Kiedyś czytałem jakieś badania że w zwierzynie łownej, nie stwierdzono komórek rakowych.Inaczej było z udomowionymi zwierzętami którymi człowiek karmił,daje do myślenia.Straszy się kwiatami trującymi(domowymi)ale ktoś zapytał a ile trzeba było by ich zjeść(podobno sporo,od liścia raczej się nie umiera)
Może popełniłem parę bzdur,ale alfa i omegą nie jestem a pisanie że coś jest tak a nie tak,nie przekonuje mnie.O UFO się mówi że go nie ma,ale...i temu panu wierzę
Proponuję się zainteresować kto ma jedno z najlepszych obserwatorium na świecie.
O Nikołaju Tesli w szkole,jak mnie pamięć nie myli też nie mówiono,a człowiekowi zawdzięczamy prąd przemienny i wiele,wiele wynalazków.
Sorry za szeroko płynący off top