Witam,
napisałem do kolegi
MChObi odnośnie wstawiania tych zdjęć z opisami (dzisiaj dodawał zdjęcia w interesujący mnie sposób, dlatego skierowałem moje kroki do niego), odpowiedź z instrukcją otrzymałem i jeżeli wszystko będzie się wyświetlało oki, to jest to jego zasługa i w tym miejscu składam podziękowania. Jeżeli coś jednak pójdzie nie tak, to jest to tylko moja wina

Czas powoli coś wrzucić z moich prac (trochę ich wcześniej zrobiłem, ale zdjęcia są "wszędzie" dlatego w miarę odszukiwania będę dodawał. Jedynie dwa ostatnie projekty mam na bieżąco).
Na początek moi mali pomocnicy. Cieszy mnie to, że sami przychodzą i mówią - tata daj coś pociąć, powiercić, podłutować itp. Najważniejsze, to pozwalać dzieciom na kreatywność, jeżeli chcą coś robić, to pozwalam im na to, no i oczywiście chwalić, chwalić i jeszcze raz chwalić...

Ostatni praca (jeszcze w całości nie skończona) związana jest z "małżeństwem" jesionu z padouk.
Tutaj sobie leżą i czekają na obróbkę

No i się doczekali

Nie nie, to nie jest to o czym pomyśleliście - nikomu nic się nie stało

, to właśnie trocinki z padouk. Piękne drewno o pięknym czerwonym kolorze i waniliowym zapachu (zdjęcia będą dalej).

Na koniec, co z tego mi wyszło (później wstawię całą realizację od początku, a tutaj tylko produkt finalny).