Do Sylwek - Szanowny Panie, proszę wskazać (zacytować) gdzie i kogo obraziłem. Jeśli nie umie pan tego zrobić to proszę o przemyślane wypowiedzi następnym razem.
I nie przechwalaj się, że taki super perfekcyjnie zrobiony, bo w wątku niżej jest napisane, że niektóre wymiary są złe!.
Wymiary nie są złe tylko właśnie specjalnie inne, bo jest to wersja poprawiona stołu, a zmiany są celowo wrodzone po dokładnym wcześniejszym przemyśleniu sprawy.
Po drugie co już ktoś wcześniej wyżej zauważył logo również jest zmodyfikowane tak aby
a) nie było wątpliwości, że to nie jest oryginał tylko wersja nasza (a nawet jeśli by zostało oryginalne to i tak niczego to nie zmienia)
b) był tutaj odzwierciedlony pierwiastek naszego wkładu własnego przy jednoczesnym możliwie bliskim odzwierciedleniu oryginału.
Nam się takie logo po prostu podoba i kropka.
W swojej wcześniejszej wypowiedzi nie odnosiłem się w żaden sposób do krytyki wykonania stołu. Uważam że każdy ma prawo podać konstruktywną krytykę i absolutnie tego nie neguje. Swoją drogą to nie widziałem, żeby ktoś napisał coś krytycznego. W poście odnosiłem się tylko i wyłącznie do zabobonnego podejścia w odniesieniu do loga firmy. Podkreślam jestem osobą prywatą i nie zakładam firmy masowo produkującej stoły wyglądające jak Sjoberga za 25% ceny rynkowej i udającej ze problem nie istnieje
Jeśli ktoś z firmy Sjogergs poprosi o usuniecie zdjęć z logiem to je usuniemy. Jakby kto pytał to informuje że zdzierać go nie będziemy

. Inna sprawa, że cała ta akcja tak naprawdę działa na korzyść formy niż na jej szkodę. W końcu konstruujemy coś co nam się podoba i uważamy że jest świetne jakościowo, parafrazując nie kopiujemy byle czego.
Znawców prawa proszę o linka do przepisu prawa, który zabrania robienia fotografii z użyciem przerobionych materiałów promocyjnych firmy w domowym zaciszu i udostępniania ich publicznie w necie.